Početna » СТИГЛО УПОЗОРЕЊЕ ИЗ ПИО ФОНДА: Пензионери, ово је ЈАKО ВАЖНО!

СТИГЛО УПОЗОРЕЊЕ ИЗ ПИО ФОНДА: Пензионери, ово је ЈАKО ВАЖНО!

Упозоравамо пензионере да овај летак нема било какве везе са Пензионерском картицом Фонда ПИО

ПИО Фонд већ је обавестио своје кориснике да преваранти покушавају да лажне летке са наводним попустима, које деле пензионерима, представе као нешто што је повезано са Пензионерском картицом које се управо деле и чија је примена почела 1. октобра.Kако Фонд упозорава, они су се сада чак дрзнули да свој лажни материјал намећу пензионерима испре филијала Фонда, док чекају ред да преузму своје пензионерске картице, а све то управо користећи њену популарност.

Kористећи популарност Пензионерске картице Фонда ПИО и велику заинтересованост пензионера да их што пре преузму, неки аутсајдери покушавају да, подметањем летака за своје „полупроизводе“, наведу кориснике да прихвате њихову понуду за обезбеђивање попуста, али уз претходну уплату чланарине и измиривање још неких трошкова.

Упозоравамо пензионере да овај летак нема било какве везе са Пензионерском картицом Фонда ПИО и да не наседају на покушај преваре који им се нуди и који ће им, што је једино сигурно, обезбедити трошак, а да се не зна ко стоји из свега.

Молимо наше кориснике да буду опрезни и да занемаре летке које им, непозната лица, на волшебан начин деле испред филијала и испостава Фонда ПИО, покушавајући да представе да је то повезано са Пензионерском картицом.You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept