Početna » СТИЖЕ НОВИХ 50.000 ДИНАРА ЗА ЈЕДНУ ГРУПУ ГРАЂАНА, као и 35.000 динара за куповину ЛЕКОВА И СУПЛЕМЕНАТА

СТИЖЕ НОВИХ 50.000 ДИНАРА ЗА ЈЕДНУ ГРУПУ ГРАЂАНА, као и 35.000 динара за куповину ЛЕКОВА И СУПЛЕМЕНАТА

Поред 700.000 ваучера који су подељени за претходних девет година, недавно је најављено и да ће ускоро у виду ваучера бити пружена и помоћ онима којима су неопходни лекови и суплементи

од Паланка данас
0 Коментар

За само два сата грађани Србије рагзрабили су ваучере за субвенционисани одмор у Србији.

Свих 100.000 је плануло, а министар финансија Синиша Мали је истог дана најавио нову финансијску ињекцију, односно још додатних ваучера.Министар је нагласио да су српске јавне финансије стабилне и да са таквим стањем у државној каси може да се помогне грађанима на овакав начин.

Поред 700.000 ваучера који су подељени за претходних девет година, недавно је најављено и да ће ускоро у виду ваучера бити пружена и помоћ онима којима су неопходни лекови и суплементи.

У договору са председницом Владе, министрима финансија, здравља, демографије и рада договорено је издавање ваучера за апотеке за куповину лекова и суплемената и то 35.000 динара по особи, за шта ће бити издвојено око 100 милиона динара. Такође обезбеђен је и новац за одлазак у бање и на море преко Црвеног крста у Баошићима за породице у износу од 50.000 динара, а финансијски ефекат је 142,5 милиона динара. Планирана је и додела једнократне помоћи од 25.000 динара, што значи да ће бити издвојено све укупно 3 милиона евра.

ЕспресоPovezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept