Početna » СТИЖУ ПОЗИВИ ЗА ВОЈНЕ ВЕЖБЕ Нека се спреме из ОВИХ места у Србији – ко се не одазове, ИДЕ У ЗАТВОР

СТИЖУ ПОЗИВИ ЗА ВОЈНЕ ВЕЖБЕ Нека се спреме из ОВИХ места у Србији – ко се не одазове, ИДЕ У ЗАТВОР

Из Врања и Лесковца су у јединице Војске Србије стигли већ 25. септембра и остаће до 22. октобра. Позиви већ стижу, а неки су колико 2. октобра обукли униформу а у њима ће остајати чак и до 20. октобра. На том списку су становници Прокупља, Шапца, Ваљева, Панчева, Сомбора, Суботице, Кикинде, Зрењанина, Новог Сада, Крушевца, Врања, Лесковца, Зајечара, Пирота, Бора, Пожаревца, Смедерева, Ниша, Сремске Митровице.

од Паланка данас
0 Коментар

 

Од 9. октобра у униформама ће бити војни обвезници са територија београдских општина Вождовац, Чукарица, Нови Београд и Звездара, као и Смедерева и то до 13. октобра, а истог дана, тог 9. октобра, се на вежбу јављају становници Новог Сада, Зрењанина, Зајечара, Бора, Крагујевца, Краљева и Новог Пазара и остају до 20. октобра.И то није све. Са београдских општина Вождовац и Чукарица поново долазе на ред 16. октобра, као и из Суботице, Сомбора, Крагујевца, Пожаревца, Јагодине и Смедерева и на вежби ће бити до 27. октобра. Истог датума се јављају и војни обвезници из Пирота, Бора и Зајечара с тим што они остају до 30. октобра.

И Нови Сад качи још једна смена и то од 18. до 27. октобра, па Ниш и Шабац од 23. до 27. октобра, по трећи пут Чукарица Вождовац, а тада и Звездара, Нови Сад и Ниш и то од 25. до 29. октобра.

У међувремену се одржавају и једнодневне војне вежбе, а појединци ће по утврђеним терминима добијати и нове распореде. О свим додатним информацијама можете се информисати на сајту Министарства одбране.(Србија данас)

Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept