ШТРАЈК У ГОШИ ФШВ И ДАЉЕ БЕЗ РЕЗУЛТАТА

Како нам је потврдио Милан Вујчић, председник Штрајкачког одбора Гоше ФШВ, они још увек чекају позив на преговоре. Иако им је још 3. августа стигао позив од власника ЖОС „Трнава” да иду на преговоре у Словачку, радници ФШВ „Гоша” још чекају потврду и датум одласка њихових представника. 

Вујчић додаје да са генералним директором Милутином Шћепановићем последњих дана слабо контактирају јер он према њиховим сазнањима у фабрику не долази јер „тражи новац”. Око 260 радника ФШВ „Гоша” наставља генерални  штрајк. 

Радници су чак упутили предлог руководству у уторак да ће почети да раде и без уплате новца, само да им се потпишу гаранције када ће почети исплата заосталих зарада. Међутим обећани одговор до петка 11. августа није стигао, па је Вујчић скептичан да руководство уопште и жели да се производња настави, пошто су они смањили захтеве и ето почели би да раде и без новца.

Вујчић нам је потврдио да су нашли спонзора за аутобуски превоз до Београда како би своје незадовољство изразили у протесту испред Владе Србије.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/strajk-u-gosi-fsv-i-dalje-bez-rezultata/