СТРУЧНА ПРЕДАВАЊА ЗА ПОЉОПРИВРЕДНИКЕ У БАШИНУ СВАКЕ СРЕДЕ ТОКОМ ФЕБРУАРА

У организацији селекцијске службе и пољопривредне апотеке СТОЧАРСТВО Д.О.О из Смедеревске Паланке у Ловачком Дому у Башину се током фебруара месеца сваке среде одржавају стручна предавања за пољопривреднике.

Прве вечери су се представиле две агрономске компаније. Kомпанија Bayer Crop Science која се представља као лидер у производњи хемијских препарата за заштиту биља на светском тржишту и Институт за ратарство и повртарство “ НС семе” из Новог Сада чија је основна делатност усмерена на стварање сорти и хибрида ратарских, повртарских као и великог броја крмних, индустријских, лековитих и зачинских биљака. Теме предавања су изузетно занимљиве и корисне за пољопривреднике тако да је и интересовање мештана Башина било велико.

Већ 13. фебруара од 18 часова, ће бити одржано следеће предавање и то од стране компанија ЗП хибриди, Галакс уља, Агроуник и Пионир хибрид. У среду 20. фебруара од 19 часовапредавачи ће бити из предузећа Агримакс хибриди, БЦ хибриди и Хемикс и последње предавање биће одржано 27. фебруара почетак је заказан за 19 часова, са гостима из АС хибрида, Агромаркета, Зорка еликсир и Кусад.

Позив је отворен за све пољопривредне произвођаче да унапреде своје знање у Ловачком дому у Башину сваке среде током месеца фебруара.  

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/strucna-predavanja-za-poljoprivrednike-u-basinu-svake-srede-tokom-februara/