ШУМАДИЈА ИЗ АЗАЊЕ ПОЧЕЛА ПРИПРЕМЕ-БОРИЋЕ СЕ КАО ЗА ПРВО МЕСТО

Прво трчање играча Шумадије прате, Дејан Стојадиновић тренер, Младем Митровић председник и Зоран Кузмић задужен за економат и опрему.

Шумадија из Азање у Јасеничкој лиги ОФС Смедеревска Паланка, у јесењм делу такмичења заузела је последњу позицију са само три освојена бода, у 5.колу са 2:0 савладали су Будућност из Ратара.

За првака или освојено друго место које води у бараж, конкуришу чак пет екипа, Будућност ( Ратари ) и Паланка са по 11.бодова, Главаш из Глибовца и Ударник из Баничине са по 10.бодова и Бели Орлови из Придворице који имају девет бодова.

Математика и прогноза, могу од немогућег да добију могуће. То значи да би Азањци требали да заблеже, од сви ових екипа по три победе више, проблем је што се играју само шест кола. Ако би освојили максималних 18 а конкуренти имају и међусобне сусрете, на крају првенства може да се догоди бараж.

Започели су припреме, Дејан Стојадиновић на прозивци је имао 17.играча, од тога пет новајлија. Дошли су, Милош Арсенијевић ( Подунавац, Удовице ), Никола Матејић и Ненад Панчић ( Бресје Супериор ), Миливоје Милетић и Томислав Милутиновић из Водица. Очекује се и долазак Зорана Јелића из Влашког Дола, који није регистрован ни за један клуб, па има право наступа за осам дана.

– Борићемо се као за прво место, за сваки гол за сваки бод. Довели смо појачања и они који су мисле да ће лако да нас победе, мисли да неће. Може да се догоди, да првака одлучи баш сусрет са нама, каже Младен Митровић председник Ф.К. Шумадија. Првентво у Јасеничкој лиги креће у априлу, следи одигравање пријатељских утакмица и општински Куп.

Н. Павловић

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/sumadija-iz-azanje-pocela-pripreme-borice-se-kao-za-prvo-mesto/

1 comment

    • Azanjac on 16/02/2021 at 09:18

    Ko vodi klub, mogu stići samo do Požarevca, do jedne fine ustanove. Kobasica i ekonomat😂😂😂

Komentari su onemogućeni.