среда, април 24, 2024
Početna » ШУМАДИЈСКИ САЈАМ ПОЉОПРИВРЕДЕ У КРАГУЈЕВЦУ ОД 8. ДО 11. СЕПТЕМБРА

ШУМАДИЈСКИ САЈАМ ПОЉОПРИВРЕДЕ У КРАГУЈЕВЦУ ОД 8. ДО 11. СЕПТЕМБРА

од Паланка данас
0 Коментар

Највећа јесења смотра аграра у овом делу Србије, односно „Шумадијски сајам пољопривреде“, биће одржан у периоду од 08. до 11. септембра 2022. године у организацији Шумадија сајма, а под покровитељством града Крагујевца, каже се у саопштењу које је достављено нашој редакцији.

На сајму ће се представити преко сто излагача из пољопривредне области од излагача из биљне и сточарске производње, пољопривредне механизације , опреме и алата за пољопривреду, банке, осигуравајуће куће и многи други.

За четири сајамска дана очекује се богат пратећи програм , који чине стручна предавања и трибине о актуелним темама из области пољопривреде, изложбе стоке и ситних животиња, али и културно- уметнички програм који ће се непрестано смењивати на централној бини.

Бројни излагачи представиће своје понуде, док ће неизоставне аутентичне укусе Шумадије представити дестилерије, винарије , пиваре и бројни произвођачи из овог дела Србије.

За најбоља грла сименталске расе на изложби крава, овогодишњи партнер сајма, компанија „Меглле“ уручује прву награду, односно јуницу сименталске расе .

И ове године очекује се богат забавни и гастрономски програм угоститељског шатора, који је саставни део манифестације, наводи се у саопштењу.

Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept