НОВИ ТЕРМИН ЗА 2. БОЖИЋНУ БРДСКУ ТРКУ НА ЈЕЗЕРУ КУДРЕЧ 21. ФЕБРУАР

По други пут на прелепим теренима Шумадије, око језера Кудреч у Смедеревској Паланци, поново ће се надметати тркачи на 3км, 6км и 12км. Имамо категорије за све узрасте!

Ниједан метар ових трка није исти. Кривудају стазама и путевима око језера, са успонима и низбрдицама, где су само првих 300 метара и последњих на циљу, прекривени асвалтом. Све остало је у природи, која ни у ово доба године никога не оставља равнодушним.
Дакле, 3 избора на 3 дужине. Ваш први тест у 2021.
По утисцима многих учесника прве трке, добили смо веома високу оцену за обележевање стазе, где није било шансе да се погреши, што ће такође бити задатак организатора и за трку у 2021. Такође унапредили смо све оно где смо прошле године пропустили да Вас обрадујемо (једноставне пријаве на систему Run Trace, лепе финишерске медаље произвођача Сензор, богате награде…)
Пратите наше објаве на друштвеним мрежама и новости које ћемо објављивати у наредном периоду.
Пријаве за трку на линку: www.runtrace.net/bbkt2021/reg
Организатори из ПОСК Јасеница, клуба који траје већ 72. године, као и суорганизатори Атлетски клуб Елит и Змај Адвентуре, желе Вам срдачну добродошлицу.
Главни Судија: Ненад Милинковић, АК Елит, моб:0642348285
Директор трке: Зоран Миловановић, ПОСК Јасеница, моб: 069 2728399
Контакт:
е адреса: pkjasenica@gmail.com
#bbkt2021 Instagram @jasenica_pk

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/sutra-poslednji-dan-za-prijavu-na-2-bozicnu-brdsku-trku-na-jezeru-kudrec/