Početna » СВЕ ВИШЕ КОРИСНИКА апликације и портала „Електропривреде Србије“ ПОЛА милиона грађана користи „Увид у рачун“

СВЕ ВИШЕ КОРИСНИКА апликације и портала „Електропривреде Србије“ ПОЛА милиона грађана користи „Увид у рачун“

Све више грађана користи апликацију и портал „Увид у рачун“, а број корисника премашио је пола милиона.

Ову услугу „Електропривреде Србије“ купци оцењују као веома корисну, а коришћење портала је једноставно, као и процес регистрације и пријаве.Од покретања портала и апликације „Увид у рачун“ сви купци на лаган и брз начин могу да добију свој рачун, одмах по формирању и пре класичног слања путем поште. Грађани преко апликације, односно портала, могу и да плате рачун путем система инстант плаћања (ИПС скенирај) или платним картицама. Грађани истичу да је уштеда времена кључна јер цела процедура траје само неколико секунди, нема одласка у пошту или банку, чекања у реду и уписивања података на уплатницу.

Свим корисницима на једном месту на располагању су и веома корисне информације о потрошњи. Додатне функције портала омогућавају увид у архиву рачуна и уплата из претходне три године, као и детаљан преглед потрошње по зонама и тарифама. Осим рачуна и броја потрошених киловата, ту је и брз линк до практичних савета како уштедети струју.

Истовремено, све више је грађана који су се определили да рачун за електричну енергију добијају искључиво електронским путем, уместо у папирној форми и тиме доприносе очувању животне средине. Они већ од првог наредног рачуна имају право на попуст од 50 динара.You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept