SVE VRSTE ZAVESA I KUĆNOG TEKSTILA ZA VAŠ DOM-SMEDEREVSKA PALANKA I VELIKA PLANA

Trgovinska radnja „Ukus“ iz Velike Plane sa prodajnim objektom „Kruna enterijer“ u Smederevskoj Palanci, nudi širok izbor kućnog tekstila i dekoracije za vaš dom.

Dugogodišnje trajanje je rezultat posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi su: zavese, Rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koje se rade po vašim merama , kao i tapete i mebl štof.

Odaberite najbolje za svoj dom!!!
Prodajna mesta:
„UKUS“ Velika Plana, Nikole Pašića BB
„KRUNA ENTERIJER“ Smederevska Palanka, Šulejićeva 2

Zebra zavese

Zebra zavese ili kako ih još zovu Sunstrip ili Dan Noć zavese, napravljene su od oklagije i specijalnog platna koje je sastavljeno od neprovidnih i providnih polja. Platna su izrađena od poliestera, antistatička su i antialergijska. Mogu biti od tanjih ili debljih materijala. Platno je duplo, spušta se naniže i vraća gore, tako da se spuštanjem platna smenjuju preklopi te je zavesa čas providna (prozirni deo na prozirni), čas neprovidna (prozirni na neprozirni). Na taj način podešavate prodor svetlosti i prozirnost. Mogu se montirati na zid, plafon kao i na krilo prozora. Upravljaju se pomoću lančića.

Dekorativne lajsne

Dekorativne lajsne (ugaone lajsne, pervajz lajsne, parket lajsne, sokle, pragovi)  se koriste već vekovima ali u proteklih nekoliko desetina godina su dobile na popularnosti pojavom mašinski obradjenih lajsni koje pružaju izuzetnu preciznost, konstantan kvalitet i niske cene.

Rolo zavese 

Rolo zavese su moderne i dizajnirane tako da se mogu uklopiti u svaki tip enterijera. Pored estetske, imaju i funkcionalnu ulogu, štite od sunca i toplote. Lako se postavljaju i još lakše održavaju.

Paketo sistemi

Paketo ili rimske zavese predstavljaju modernu varijantu zavesa. Njihova čar je u tome što se sastoje od platna koje se lako skida kada ga je potrebno očistiti. Ta platna mogu biti različitih boja i dezena u skladu sa Vašim idejama i potrebama. Rimske zavese postaju sve popularnije iz razloga praktičnosti i jednostavnosti. Sve više zamenjuju obične zavese i mogu biti moderne i dekorativne.

Tapete

Tapete su odličan način da uz malo truda i domišljatosti postignete potpuno novi doživljaj prostora. U zavisnosti od toga šta želite da naglasite, tapete će vam pomoći da u prostor dodate dozu estetike, naglasite komad nameštaja ili jednostavno osvežite atmosferu u omiljenim prostorijama.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/sve-vrste-zavesa-i-kucnog-tekstila-za-vas-dom-smederevska-palanka-i-velika-plana/