СВЕТОСАВСКА АКАДЕМИЈА ОПШТИНЕ СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА (ВИДЕО)

У сали Градског позоришта је синоћ уприличена Светосавска академија Општине Смедеревска Паланка. Академији су присуствовали поред ученика, наставника, учитеља, родитеља и рукводство општине Паланка на челу са председником Топлицом Пинторовићем а као гост је био присутан и народни посланик Радослав Цокић. Том приликом присутне госте је поздравио предсеник општине који је и за петнаест ученика који су постигли најбоље резултате на републичким и међународним такмичењима у минулој години уручио овом приликом и пригодне поклоне.  

 Награђени су следећи ученици: Урош Тешић, Ана Марковић,Димитрије Даниловић, Ивана Ђурић, Драган Црњаковић, Александра Панић, Тијана Кузмић, Ивана Талијан, Ратко Амановић, Исидора Митровић, Јована Радовановић, Злата Жабарац, Лазар Рашковић, Саша Станојловић и Илија Костић. 

У свечаном делу наступио је и Црквени хор „Светог Симеона Богопримца“, хор музичке школе „Божидар Трудић“, солисти Ана Михајловић, Наталија Ристић, Марија Конатар, беседници Јован Стојановић, Злата Жабарац, Ивана Талијан.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/svetosavska-akademija-opstine-smederevska-palanka-video/