СВЕТОСАВСКЕ НАГРАДЕ ДРАГАНИ АНДРИЋ ИЗ ПАЛАНКЕ И СЛАВОЉУБУ СТОЈАДИНОВИЋУ ИЗ ВЕЛИКЕ ПЛАНЕ

Министар просвeте, науке и технолошког развоја Младен Шарчевић уручио је данас у Влади Србије традиционалне Светосавске награде за изузетне резултате у области образовања и васпитања за 2019. годину.

Међу 28 добитника налази се и Драгана Андрић, наставник енглеског језика из ОШ „Херој Радмила Шишковић“, Смедеревска Паланка  као и Славољуб Стојадиновић, професор физичког васпитања, Економскоугоститељска школа „Вук Караџић“, Велика Плана

Драгана је награђена за вишегодишњи допринос квалитету основног образовања и васпитања и Републици Србији. Посебно се посвећује примени савремених достигнућа, метода и технологија у образовноваспитном раду, користећи ИКТ алате, дигиталну учионицу, средства онлине комуникације подстичући ученике да сами стварају и користе веб алате. Аутор је и реализатор онлајн обуке за наставнике „Настава енглеског језика заснована на интердисциплинарном приступу“. Добитник је Националне и Европске ознаке квалитета што је и школи у којој ради омогућило да аплицира за ознаку еТвиниг школе.

Славољуб Стојадиновић награду је добио за испољену храброст и одлучност у изненадној и ризичној ситуацији. Наставник који је показао изузетну прибраност, разоружавши нападача који је наоружан ушао у школу. Јавност га је препознала као наставника хероја.

Фото: Влада Србије

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/svetosavske-nagrade-dragani-andric-iz-palanke-i-slavoljubu-stojadinovicu-iz-velike-plane/

2 comments

  • Vidak on 28/01/2020 at 16:32

  Cestitamo…..👏👏🍀🍀

  • Darko Dimitrijević on 28/01/2020 at 14:44

  Poštovana koleginice Andrić, u ime škole i u svoje lično ime čestitam vam na prestižnom priznanju.
  Svetosavska nagrada je priznanje za izuzetan doprinos u sferi obrazovanja, a vaša posvećenost radu i rezultati koje postižete u potpunosti opravdavaju dobijenu nagradu.
  Čast je i zadovoljstvo raditi sa vama.
  Darko Dimitrijević, direktor
  OŠ „Olga Milošević“

Komentari su onemogućeni.