Početna » СВИ ДЕТАЉИ: Пријављивање младих за програм “Моја прва плата” почиње сутра – коначна листа до краја децембра

СВИ ДЕТАЉИ: Пријављивање младих за програм „Моја прва плата“ почиње сутра – коначна листа до краја децембра

ПРИЈАВЉИВАЊЕ младих за учешће у програму "Моја прва плата" почиње сутра и трајаће до 6. децембра, објавила је Национална служба за запошљавање.

од Паланка данас
0 Коментар

Према роковима овог програма, послодавци ће од 7. до 22. децембра бирати кандидате међу пријављеним заинтересованима на порталу „Моја прва плата“, а најкасније до 29. децембра биће објављена коначна листа послодаваца са бројем изабраних извршилаца на оглашеним радним позицијама.


Закључивање уговора између Националне службе за запошљавање, послодаваца и изабраних кандидата, којима се уређују међусобна права и обавезе, биће обављено од 1. до 19. јануара следеће године, а у том периоду мора почети и спровођење овог програма.

Програм се спроводи код послодаваца у приватном или јавном сектору, а оспособљавање за рад траје девет месеци. За време обуке младима са завршеном средњом школом обезбеђена је месечна новчана накнада од 28.000 динара, а онима са факултетским образовањем 34.000 динара.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept