Početna » ТЕНДЕР ЗА УРЕЂЕЊЕ УЛИЦЕ ПРВОГ СРПСКОГ УСТАНКА У ПАЛАНЦИ

ТЕНДЕР ЗА УРЕЂЕЊЕ УЛИЦЕ ПРВОГ СРПСКОГ УСТАНКА У ПАЛАНЦИ

Општинска управа Смедеревске Паланке расписала је јавну набавку за радове на инвестиционом одржавању дела Улице Првог српског устанка у пешачкој зони. Вредност посла је процењена на 40.431.194 динара без ПДВ-а.

од Паланка данас
0 Коментар

Улица Првог српског устанка се налази у Месној заједници Центар и део улице, који је овим пројектом потребно обухватити, налази се у пешачкој зони у делу од Улице Светог Саве до Улице 10-ог октобра у дужини од 150 метара и ширине регулације око 19 метара.Обнова улице, по техничкој документацији, подразумева пројектовање архитектонског сполјног решења: поправку застора, земену одређених инсталација, обнову зеленила и замену урбаног мобилијара, клупа, зидића за седење, канделабара, заштитних-барикадних стубића… Пројектом је обухваћен коловоз и тротоар на комплетној парцели, јер је асфалтни застор временом пропао и деформисао се од утицаја дрворедних стабала и временских услова. Застор треба да буде од вибропресованих бетонских плоча, у тону са постојећим застором са Трга културе и првог дела Улице Првог српског устанка.

Неопходно је урадити и замену дела водоводног мреже и замену водоводних цеви., замену јавне расвету – сполјне електроенергетске инсталације, по угледу на расвету на Тргу културе. На оба краја пешачког дела, замену заштитне-барикадне стубиће за зауставлјање колског саобраћаја са могућношћу регулисања, наводио се, између осталог, у обимној техничкој документацији која прати пројекат инвестиционог одржавања Улице Првог српског устанка.

Рок за подношење понуда заинтересованих за овај посао је 3. јул.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept