ТОКОМ ВИКЕНДА ИНСПЕКЦИЈА ОБАВИЛА 224 КОНТРОЛА, НАПИСАНО ОСАМ КАЗНИ

У периоду од 22. до 28. фебруара 2021. године републичке инспекцијске службе и инспекцијски органи локалних самоуправа Подунавског управног округа извршили су укупно 457. контрола.
Предмет управног надзора инспекцијских служби била је контрола објеката који су и до сада процењени као високо ризични. Током викенда на територији локалних самоуправа Подунавског управног округа извршено је укупно 224. контрола током којих је изречено осам прекршајних налога од по 5.000,00 динара.

Током инспекцијских надзора на недељном нивоу код 19. привредних субјеката утврђена исто толико неправилности, изречено је укупно шеснаест прекршајних налога од по 5.000,00 динара и наложене су три мере за отклањање недостатака.
Препоручено је да републичким инспекцијским службама а посебно комуналним инспекцијама јединица локалних самоуправа Подунавског управног округа да током појачаних инспекцијских надзора посебно контролишу примену противепидемијских мера који се односе на физичку дистанцу и ношење заштитних маски запослених и корисника.
Појачани инспекцијски надзори настављају се током наредних дана у условима постојеће епидемиолошке ситуације у инспекцијским службама.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/tokom-vikenda-inspekcija-obavila-224-kontrola-napisano-osam-kazni/

1 comment

    • Električar on 02/03/2021 at 08:18

    Mogla bi inspekcija da navrati i u Elektromoravu! Ako sme? Niko od zaposlenih ne nosi maske i što je još strašnije, nekoliko puta pri plaćanju računa zatekao sam radnika na šalteru kako puši cigaretu na radnom mestu! Ili za njih ne važe mere protiv covida? Neka neko kaže, da znamo!

Komentari su onemogućeni.