(ТРЕЈЛЕРИ) „50 НИЈАНСИ-ОСЛОБОЂЕНИ“, „МАЛИ ВАМПИР“ И „ПЕЋИНЦИ“ У ПАЛАНАЧКОМ БИОСКОПУ

Последњег дана викенда и првог радног дана наредне недеље у Културном центру биће организоване филмске пројекције. Цена улазница за све пројекције је 250 динара.

недеља 18. фебруар

16:00 h – „Мали вампир“ 3d а (синхронизовано)

18:00 h – „50 нијанси – ослобођени“

20:00 h – „50 нијанси – ослобођени“

понедељак 19. фебруар

16:00 h – „Пећинци“ 2d (синхронизовано)

18:00 h – „50 нијанси – ослобођени“

20:00 h – „50 нијанси – ослобођени“

ПЕДЕСЕТ НИЈАНСИ- ОСЛОБОЂЕНИ

Жанр: еротски, драма
Трајање: 105 минута
Џејми Дорнан и Дакота Џонсон се враћају као Кристијан Греј и Анастазија Стил у „Педесет нијанси – Ослобођени“, трећем наставку светског бестселера и феномена „Педесет нијанси“. После огромног успеха филмова из 2015. и 2017. године нови наставак стиже пред Дан заљубљених 2018. године! “Педесет нијанси – Ослобођени” режира Џејмс Фоли, редитељ другог наставка. Сценарио и овога пута поново потписује Наил Леонард, а заснован је на светском бестселеру.

ПЕЋИНЦИ

2D, синхронизовано на српски, Жанр: Анимиран, авантура, Трајање. 89 минута

Нова анимација четвороструког оскаровца Ника Парка, урнебесна авантура смештена у доба праисторије, када су опасне звери и длакави мамути господарили земљом, причом прати пећинског човека који заједно са својим најбољим пријатељем, дивљом свињом Хогнобом, покушава да уједини племе у борби против моћних непријатеља који им прет

ВАМПИРИЋ

3D, синхронизовано. Трајање: 83 мин. Ричард Клаус, Карстен Килерих. Жанр: Анимирани, авантура, комедија

Омиљено штиво дечака Антона страшне су приче, посебно о вампирима. Једног дана добио је прилику упознати правог правцатог младог вампира Рудија, па и његову сестру Ану и, штавише, постали су и пријатељи. Руди се показао као љубазан, а највећу компликацију у целој причи изазвали су покушаји Антонових родитеља да упознају његовог пријатеља. Али, како објаснити необичности везане за Рудија – отрцани црни плашт који никада не скида, зашто долази у ситнеhttps://youtu.be/dtqgXhhoOzk ноћне сате и зашто стално руком покрива уста . . . ?

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/trejleri-50-nijansi-oslobodjeni-mali-vampir-i-pecinci-u-palanackom-bioskopu/