(ТРЕЈЛЕРИ) „БАЛКАНСКА МЕЂА“ И ДВА ЦРТАЋА У ПАЛАНАЧКОМ БИОСКОПУ ОВОГ ВИКЕНДА

Овог викенда, 30. и 31. марта у биоскопу у Паланци биће приказана три нова филмска хита.

Субота 31. март:

16.00 Корги: Краљевски пас великог срца (цртани синхронизовано)

18.00 Балканска међа

20.30 Балканска међа

Недеља 31. март:

16.00 Како да дресирате вашег змаја 3.

18.00 Балканска међа

20.30 Балканска међа

БАЛКАНСКА МЕЂА
Жанр: акција. Режија: Андреј Волгин. Трајање: 130 минута
Улоге: Антон Пампушни, Милена Радуловић, Милош Биковић, Александар Радојичић, Александар Срећковић, Миодраг Радоњић

Непосредно после ратног пламена у Босни, на Балкану расте ново жариште. Сукоби Срба и Албанаца на Косову неконтролисано расту, српске снаге покушавају да потисну “Ослободилачку војску Косова”. Међународна заједница оптужује владу у Београду за прекомерну употребу силе и без сагласности Уједињених нација НАТО почиње бомбардовање Србије.
Инспирисан овим историјским догађајем, филм “Балканска међа” приказује нам тајну операцију групе руских специјалаца која из Москве добија наређење да пре НАТО трупа заузме аеродром “Слатина” у Приштини и задржи га док не стигне појачање. Док се чека појачање руског батаљона стационираног у Босни, специјални тим предвођен Андрејем Шаталовим (Антон Пампушни) и Беком Етхоевим (Јуриј Куценко) којима се придружује припадници МУП-а Бyк (Милош Биковић) и Фадиљ (Александар Радојичић), воде немилосрдни рат против команданта албанске терористичке групе Смука (Александар Срећковић).

КОРГИ: КРАЉЕВСКИ ПАС ВЕЛИКОГ СРЦА (синхронизовано)
Жанр: анимирани
Трајање: 92 минута
Режија: Бен Стасен
Цена улазнице: 250 динара
Анимирани филм о омиљеној врсти паса британске краљице Елизабете, велшким коргијима, од којих се још од детињства не одваја.
Рекс је мали неваљалац али ипак најомиљенији пас британске краљице. Једног се дана изгуби у Лондону и нађе у друштву различитих врста паса који се међусобно свађају и сукобљавају. Током свог епског путовања у којем тражи пут за повратак својој вољеној власници, Рекс успева да се заљуби и открије свој прави идентитет.

КАКО ДА ДРЕСИРАТЕ СВОГ ЗМАЈА 3
(синхронизовано)
Жанр: анимирани, акција, авантура
Режија: Дин Деблоа
Трајање: 104 минута
Цена улазнице: 250 динара

Из студија Dreamworks Animation стиже нам епска анимирана авантура о одрастању и проналажењу храбрости да се суочимо са непознатим и о томе како не треба одустати. Оно што ће почети као неочекивано пријатељство између младог Викинга и неустрашивог змаја претвориће се у авантуру која превазилази и сам живот. Биоскопска публика имаће прилику да ужива у новом филму једне од најомиљенијих анимираних сага свих времена!
Нови поглавица и владар Берка створио је величанствену и хаотичну утопију. Село у коме наши јунаци живе суочиће се са најмрачниЈом претњом до сада, а они ће морати да га напусте и крену на путовање кроз скривени свет за који су мислили да постоји само у митовима.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/trejleri-balkanska-medja-i-dva-crtaca-u-palanackom-bioskopu-ovog-vikenda/