(ТРЕЈЛЕРИ) БИОСКОПСКЕ ПРОЈЕКЦИЈЕ ЗАКАЗАНЕ ЗА 11. И 12. АПРИЛ

У четвртак и петак  11. и 12. априла у биоскопу у Паланци биће приказана четири нова филмска хита.

Четвртак 11. април:

16.00 Дамбо

18.00 Хелбој

20.30 Балканска међа

Петак 12. април:

16.00 Дамбо

18.00 Шазам

20.30 Балканска међа

БАЛКАНСКА МЕЂА
Жанр: акција. Режија: Андреј Волгин. Трајање: 130 минута
Улоге: Антон Пампушни, Милена Радуловић, Милош Биковић, Александар Радојичић, Александар Срећковић, Миодраг Радоњић

Непосредно после ратног пламена у Босни, на Балкану расте ново жариште. Сукоби Срба и Албанаца на Косову неконтролисано расту, српске снаге покушавају да потисну “Ослободилачку војску Косова”. Међународна заједница оптужује владу у Београду за прекомерну употребу силе и без сагласности Уједињених нација НАТО почиње бомбардовање Србије.
Инспирисан овим историјским догађајем, филм “Балканска међа” приказује нам тајну операцију групе руских специјалаца која из Москве добија наређење да пре НАТО трупа заузме аеродром “Слатина” у Приштини и задржи га док не стигне појачање. Док се чека појачање руског батаљона стационираног у Босни, специјални тим предвођен Андрејем Шаталовим (Антон Пампушни) и Беком Етхоевим (Јуриј Куценко) којима се придружује припадници МУП-а Бyк (Милош Биковић) и Фадиљ (Александар Радојичић), воде немилосрдни рат против команданта албанске терористичке групе Смука (Александар Срећковић).

ДАМБО (синхронизовано)

Жанр: авантура, породични.Трајање: 130 минута.Режија: Тим Бартон
Из студија Дизни и од визионара, чувеног редитеља, Тима Бартона, стиже нам потпуно нова, играна авантура ДАМБО, инспирисана вољеним класиком који слави различитост, у коме се негује породица и у коме снови лете.

Власник циркуса (Дени де Вито) ангажује бившу звезду Холта Фариера (Колин Фарел) и његову децу да се старају о новорођеном слончету, чије га огромне уши чине предметом исмевања у циркусу који се већ бори за опстанак.

ХЕЛБОЈ

Хелбој је ултимативни антихерој, плод нацистичког мистичног експеримента из 1944. којег су амерички агенти преотели и одгајали да буде на страни Добра, темељен на култном стрипу Мајка Мињоле.

ШАЗАМ

Сви имамо суперхероје у себи, потребно је само мало магије да они изађу. У случају четрнаестогодишњег дечака Билија Бетсона, потребно је рећи Шазам! Њему је древни чаробњак дао моћ да се по потреби претвара у одраслог суперхероја. Још увек дечак у души, Шазам открива своју одраслу верзију чинећи оно што би сваки тинејџер учинио са супермоћима – забавља! Може ли летети? Има ли рендгенски вид? Може ли да испаљује муње? Шазам испробава границе својих моћи, али мораће брзо овладати њима како би се борио против смртоносних сила зла које контролише др Тадеус Сивана

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/trejleri-bioskopske-projekcije-zakazane-za-11-i-12-april/