(ТРЕЈЛЕРИ) БИОСКОПСКИ ВИКЕНД У ПАЛАНЦИ „СЛУГА“, „ДУЛИТЛ“ И „ПАТРОЛНЕ ШАПЕ“

 

У Kултурном центру у Смедеревској Паланци предстојећег викенда организују пројекцију најновијих филмских остварења.

Субота 11. јануар
16:00 „Патролне шапе“
18:00 „Слуга
20:00 „Слуга“

Недеља 12. јануар
16:00 „Патролне шапе“
18:00 „Дулитл“
20:00 „Слуга“

ДУЛИТЛ 
Режија: Стивен Гаган. Жанр: Авантура, комедија. Трајање: 101 минут
Роберт Дауни Џуниор оживљава један од најдражих књижевних ликова у живописној обради чувене приче о човеку који је могао да прича са животињама – Дулитлом.
Након што је изгубио супругу седам година раније, ексцентрични Др Џон Дулитл (Роберт Дауни Џуниор), познати доктор и ветеринар, повлачи се иза високих зидина Дулитл дворца сам са својом групом егзотичних животиња. Али када се млада краљица тешко разболи, безвољни Дулитл је приморан да се упути у епску авантуру до митског острва у потрази за леком, користећи своју памет и храброст, док се сусреће са старим непријатељима и открива чудесна створења.
Доктору се на овом путовању прикључује млади, самопрозвани шегрт и занимљива животињска дружина, коју чине нервозни горила, ентузијастична али помало ограничена патка, дуо који се стално препире а чине га цинични ној и оптимистични бели медвед и тврдоглави папагај, који је Дултилов најповерљивији саветник.

СЛУГА

На велико платно  биоскопа стиже нам још један руски филм. После великих успеха филмова „Лед“, „Сунчаница“ и „Бездушни 2“, долази нам још један пројекат чији је део Милош Биковић.

Рођен у богаташкој породици, млади Григориј, „Гриша“ (Милош Биковић) је толико ушушкан у свом лагодном животу да мисли да је „изнад закона“. Kада оде предалеко у својим испадима и бива суочен са затворском казном, његов отац предузима радикалне мере.
Уз помоћ старог пријатеља, психолога, отац смишља план да рехабилитује свог непослушног сина. Гриша упада у изрежирану саобраћајну незгоду, а када дође себи, биће 1860. година, а он ће се наћи на великом сеоском имању, као обични слуга без веза и без примеса живота какав је до тада живео.

Људи који га окружују на имању су такође слуге и никада нису чули за рецимо – мобилне телефоне. Гриша пролази тежак пут од размаженог богаташа до човека који цени мала животна задовољства и вредан рад, који упознаје добре стране правог пријатељства и наравно, љубави.

ПАТРОЛНЕ ШАПЕ 
Трајање: 67 минута. Режија: Кит Чепмен. Жанр: анимирани, породични
Патролне шапе” су шест херојских штенаца које предводи дечак Рајдер. Свака куца има свој таленат и моћ, Они заједно показују да ниједан посао није претежак, ниједно штене није премало и едукују све узрасте о грађанском понашању, друштвеним вештинама и решавању проблема.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/trejleri-bioskopski-vikend-u-palanci-sluga-dulitl-i-patrolne-sape/