(ТРЕЈЛЕРИ) ФИЛМСКИ МАРАТОН У ПАЛАНАЧКОМ БИОСКОПУ

У паланачком биоскопу овог викенда на репертоару ће се наћи чак пет филмских остварења. У питању су разни жанрови тако да ће већина филмофила пронаћи оно што воли.

Субота, 21. октобар:
16.00  Мој мали пони
18.00  Маска од коже: Почетак
20.00  Проклети пас.

Недеља, 22. октобар:
16.00  Лего нињаго
18.00  Проклети пас
20.00  Ана Kарењина сећања Вронског.

Цена улазнице је 250 динара

МАСКА ОД КОЖЕ:ПОЧЕТАК

У овом филму који претходи радњи филма “Тексашки масакр моторном тестером”, младу медицинску сестру отимају четири насилна тинејџера који су побегли из психијатријске установе и воде је на пут из пакла. Један од њих је осуђен на живот препун трагедија и страхота које ће му уништити здрав разум и претворити га у чудовиште по имену Ледерфејс, а прогони га поремећени представник закона жељан освете. Филм режирају Александро Бустиљо и Жулијан Маури, а у главним улогама су Лили Тејлор која је преузела улогу мајке младог Ледерфејса, Стивен Дорф у улози лудог полицајца, Џесика Мадсен, Џејмс Блур, Сем Страјк и Сем Kолеман су у улогама лудих затвореника болнице док је улога медицинске сестре која се бори против лудака припала Ванеси Грејс.

НИНЏАГО 

Жанр: анимирани, породични, 3Д
Трајање: 97 мин

Главне улоге:
Џеки Чен (Јацкие Цхан), Дејв Франко (Даве Францо), Фред Армисен (Фред Армисен), Мајкл Пена (Мицхаел Пена), Џастин Тероу (Јустин Тхероуx)
Сценарио:
Боб Логан, Паул Фисхер, Wиллиам Wхеелер, Том Wхеелер, Јаред Стерн, Јохн Wхиттингтон, Хиларy Wинстон, Дан Хагеман, Kевин Хагеман
Режија:
Цхарлие Беан, Паул Фисхер, Боб Логан

Млади Лојд тј. Зелена Нинџа (Дејв Франко) бориће се заједно са својим пријатељима, који су сви тајни ратници, за Нинџаго град. Под вођством мудрог кунг фу мајстора Вуа (Џеки Чен), мораће да се суоче са злим Гармадоном, који је уједно отац младог Лојда. У овој епској борби оца и сина, недисциплиновани тим савремених ратника мораће да научи да сарађује како би ослободио своју праву снагу.

 

МОЈ МАЛИ ПОНИ

2D, синхронизовано

Дужина трајања филма: 99 мин
Држава/Година: САД/2017
Жанр: анимирани, породични
Глумци: Маријана Аранђеловић,Јелена Јовичић, Снежана Јеремић,Александра Ширкић, Марко Марковић, Борис Миливојевић, Сара Џо (вокал), Бода Нинковић
Режисер:Џејсон Тисен

Цена улазнице: 250 динара

Мој мали Пони доноси нам добро познату шесторку у најспектакуларнијој авантури до сада! Будућност Еквестрије је у опасности када Сторм Кинг нападне Кантерлот с планом да понијима украде чаролију. У никад пре виђеној авантури, понији крећу на незабораван пут изван Еквестрије, преко чаробних планина и подморских светова, на којем ће упознати нове пријатеље и са њима покушати да спасу свој дом.

АНА КАРЕЊИНА, СЕЋАЊА ВРОНСКОГ

Режија: Карен Шахназаров

Улоге: Елизавета Бојарскаја, Кирил Гребешников, Виталиј Кишченко

Трајање: 138 минута Земља: Русија Цена улазнице: 250 динара

1904.Руско-Јапански рат. Манџурија. Главни хирург руске војне болница болнице, спасава живот неколицини рањених официра, међу њима и грофу Вронском. Када сазна за његов идентитет одлази у болнички стационар и саопштава му да је сурова игра судбине да му је баш он спасио живот јер грофа сматра одговорним за трагедију његове породице. „Моје име је Сергеј Карењин, господине Вронски, једини син Ане Карењине”. Не гајећи било какве илузије и не очекујући одговоре, млади Карењин Вронском поставља питање које га мучи целог живота: шта је натерало његову мајку на кобни чин? После краћег оклевања Вронски одлучује да исприча своју причу о трагичној љубави са Аном Карењином. Вронски се враћа у прошлост, и са Аниним сином дели сећања чији је заточеник тридесет година, запажајући да се људи сећају само онога чега желе да се сећају.

ПРОКЛЕТИ ПАС

Режисер: Драган Пешикан

Жанр: Акција, Комедија Трајање: 88 мин

Улоге: Срђан „Жика“ Тодоровић, Нина Сеничар, Јелена Галовић, Маја Лукић, Игор Первић, Иван Јевтовић, Милош Влалукин, Милица Зарић, Александар Шапић

Земља: Србија  Цена улазнице: 250 динара

Обично ми бирамо пса, а некада и пас изабере нас. Избором једног пса Александра, Јована и Марија долазе у сукоб са криминалном бандом коју предводи Сергеј, неумољиви нарко дилер. Александрина америчка лична карта и ФБИ пропусница њеног вереника доводе криминалце у забуну да је реч о међународној акцији, а како су и поткупљени полицајци на страни банде, ове три девојке остају без избора и приморане су да узму ствари у своје руке…

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/trejleri-filmski-maraton-u-palanackom-bioskopu/