(ТРЕЈЛЕРИ) ОВОГ ВИКЕНДА У БИОСКОПУ „КРАЉ ЛАВОВА“, „ПАКЛЕНЕ УЛИЦЕ-ХОБС И ШО“ И „БИЛО ЈЕДНОМ У ХОЛИВУДУ“

Овог викенда у паланачком биоскопу можете погледати три филма. Први је „Краљ лавова“ који се због великог интересовања поново приказује, синхронизована верзија, потом су ту „Паклене улице“ и „Било једном у Холивуду“.

Субота 17. Август:

16:15 „Краљ лавова“ синхронизован

18:30 „Паклене улице-Хобс и Шо“

21:00 „Било једном у Холивуду“

Недеља 18. август:

16:15 „Краљ лавова“ синхронизован

18:30 „Краљ лавова“ синхронизован

21.00 „Било једном у Холивуду“

КРАЉ ЛАВОВА (синхронизовано и титловано)
Жанр: авантура. Режија: Џон Фавро. Трајање: 118 минута
Дизнијев „КРАЉ ЛАВОВА“ у режији Џона Фавроа одвешће нас у афричке саване, где је
рођен будући краљ.
Симба обожава свог оца, краља Муфасу и срчано прихвата своју краљевску судбину. Али,
не радују се сви у краљевству рођењу новог младунчета. Скар, Муфасин брат и до тог
тренутка наследник престола, има друге планове. Борба за краљевство обележена је
издајом, трагедијом и драмом која ће се завршити Симбиним изгнанством. Уз помоћ
нових, необичних и занимљивих пријатеља, Симба ће морати да пронађе начин да одрасте
и врати оно што му по рођењу припада.

БИЛО ЈЕДНОМ..У ХОЛИВУДУ

Жанр: комедија, драма. Улоге: Леонардо Ди Каприо, Бред Пит, Маргот Роби, Kурт Расел, Ал Паћино
ТРАЈАЊЕ ФИЛМА: 161 минута

„Било једном… у Холивуду“ је прича о глумцу и његовом двојнику који крећу на пут како би пронашли своје место под сунцем у филмској индустрији далеке 1969. године. Радња филма се одвија у Лос Анђелесу, у време врхунца хипи Холивуда. Главни ликови у филму Рик Далтон (Леонардо Дикаприо), бивша звезда једне вестерн ТВ серије и његов дугогодишњи двојник Kлиф Бут (Бред Пит), у последњој фази златног Холивуда боре се за свој успех у светској престоници филмске индустрије коју више не могу да препознају. Али Рик има познату комшиницу – Шерон Тејт (Марго Роби)…

ПАКЛЕНЕ УЛИЦЕ-ХОБС И ШО

Трајање:134 минута. Жанр: акција. Режисер: Дејвид Лич. Улоге: Двејн Џонсон, Џејсон Стетам, Идрис Елба

Франшиза ПАКЛЕНЕ УЛИЦЕ сада представља потпуно нови пројекат у ком Двејн Џонсон и Џејсон Стетам репризирају своје улоге Лука Хобса и Декарда Шоа у филму ПАКЛЕНЕ УЛИЦЕ – ХОБС И ШО.

Све откад су се представник закона, крупни Хобс (Двејн Џонсон), одани агент тајне америчке дипломатске службе и одметник који има проблеме са законом Шо (Џејсон Стетам), бивши оперативац елитних јединица британске војске, први пут упознали у филму ПАКЛЕНЕ УЛИЦЕ 7, 2015. године, њих двојица не престају да размењују увреде и тешке ударце у покушајима да савладају један другога.

Али у тренутку када се унапређени, сајбер-генетски анархиста Брикстон (Идрис Елба), докопа тајне биолошке претње која може да збрише човечанство заувек и ангажује бриљантног, неустрашивог и несташног МИ6 агента (Ванеса Кирби), која је заправо сестра Декарда Шоа, два заклета непријатеља Хобс и Шо мораће да се удруже како би савладали јединог човека који је можда опаснији од њих двојице.

Филм ХОБС И ШО ескплозивно отвара ново поглавље у филмском универзуму ПАКЛЕНЕ УЛИЦЕ, распростирући се широм планете, од Лос Анђелеса до Лондона и од токсичних предела Чернобиља па све до раскошне лепоте Самое.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/trejleri-ovog-vikenda-u-bioskopu-kralj-lavova-paklene-ulice-hobs-i-so-i-bilo-jednom-u-holivudu/