(ТРЕЈЛЕРИ) ПОЧЕТАК НЕДЕЉЕ РЕЗЕРВИСАН ЗА ДЕЧИЈИ БИОСКОП

У понедељак и уторак, 3. и 4. априла заказне су пројекције анимираног филма „Штрумфови – Скривено село“ 3Д у 16.00 и 18.00 часова, а од 20.00 часова биће приказан филм „Лепотица и звер“. Цена улазнице је 250 динара.

За разлику од својих претходника, „Штрумпфови: Скривено село“ у целости је анимиран што комплетном филму даје потпуно нови изглед! У трећем наставку овог популарног анимираног серијала, Штрумпфета ће се уз помоћ тајанствене карте и у пратњи својих најбољих пријатеља (Трапа, Kефало и Грубер) упустити у узбудљиву авантуру кроз Забрањену шуму испуњену магичним створењима како би пронашла мистериозно скривено село пре него што то учини злочести чаробњак Гаргамел. Упустивши се на ово невероватно путовање испуњено узбуђењима и опасностима, наши јунаци ускоро ће открити најштрумпфастичнију тајну у својој историји!

ж
„Лепотица и звер“ је бајковита прича о путовању Беле, паметне, лепе и независне младе жене коју је заробила звер у замку. Упркос страху, она ће се спријатељити са зачараном послугом замка и научиће да превазиђе одвратну спољашњост звери и схватиће да се добродушни прави принц налази унутра. У филму играју Ема Вотсон у улози Беле, Ден Стивенс у улози Звери, Лук Еванс у улози Гастона, згодног, али површног сељака који заводи Белу, оскаровац Kевин Kлајн у улози Мориса, Белиног ексцентричног оца, Јуан Мекгрегор у улози Лумијера, свећњака, номинован за Оскара Стенли Тучи као Kаденза, цимбал, шестострука добитница награде Тони, Одра Мекдоналд у улози мадам Де Гардероб, ормара, номинован за Оскара Иан Макелен као Kогсворт, сат изнад камина и двострука добитница Оскара Ема Томсон у улози чајника, гђе Потс

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/trejleri-pocetak-nedelje-rezervisan-za-deciji-bioskop/