(ТРЕЈЛЕРИ) ЗА ДАНЕ ВИКЕНДА 12. И 13. МАЈА НОВЕ БИОСКОПСКЕ ПРОЈЕКЦИЈЕ

У Културном центру су заказали нове филмске пројекције за 12. и 13. мај а на репертоару ће се наћи чак пет најновијих филмских остварења:

субота 12. мај

16:00 сати – „Цврле – никад не летиш сам“ 3D (синхронизовано)

18:00 сати – „Такси“ 5

20:00 сати – „Осветници: рат бескраја“ 3D

недеља 13. мај

16:00 сати – „Украдена принцеза“ (синхронизовано)

18:00 сати – „Изван граница реалности“

20:00 сати – „Осветници: рат бескраја“ 3D

„Осветници: рат бескраја“

Трајање: 155 минута. Жанр: Фантазија, акција, авантура. Режија: Ентони Русо, Џо Русо. Улоге: Крис Еванс, Роберт Дауни Јуниор, Бенедикт Камбербач, Том Хидлестон

Очекујте неочекивано са свим вољеним херојима окупљеним на новом задатку, у филмском путовању без преседана где ће се срести сви ликови Марвеловог филмског универзума. Карте ће бити положене, по последњи пут и то на ултимативни, најсмртоноснији начин до сада. Осветници и њихови савезници мораће да буду спремни да жртвују све у покушају да савладају моћног Таноса, пре него што он уништи цео универзум.

“Цврле, никад не летиш сам”

Филм доноси једну дирљиву причу о авантури која ће забавити целу породицу.
Трајање: 85 минута. Режија: Арни Асгеирссон. Улоге у синхронизацији: Димитрије Николић, Милан Громилић, Иван Зарић, Драган Вујић Вујке…

Главни јунак Цврле није научио да лети на време, када његова породица мигрира у топлије крајеве, па он мора да нађе начин да се избори са зимом, непријатељима, али и самим собом, како би у пролеће опет био са својом породицом. Цврле креће у авантуру у којој му помажу пријатељи.

„УКРАДЕНА ПРИНЦЕЗА“

РЕДИТЕЉ:Олех Маламузх. ЖАНР:анимација. УЛОГЕ:Бојан Перић, Тамара Драгићевић, Урош Јовичић, Марко Марковић. ТРАЈАЊЕ ФИЛМА: 91 минута

Величанствена прича која се догађа у време храбрих витезова, прекрасних принцеза и чаробњака, која ће нам показати да је љубав јача од било које магије.

Руслан, изгубљени уметник, који машта о томе да постане витез, упознаје предивну Милу и заљубљује се у њу, не сумњајући ни трена да је она краљева кћи. Међутим, њихова срећа није дуго трајала. Зли чаробњак, Черномор украде Милу како би њену љубав претворио у своју чаробну моћ. Руслан креће у потрагу за украденом принцезом како би доказао да је љубав јача и од магије.

„ИЗВАН ГРАНИЦА РЕАЛНОСТИ“

Редитељ: Александар Богуславски и Франческ Чинквемани. Главне улоге тумаче Милош Биковић и Антонио Бандерас. Поред Биковића и Бандераса, глумачку екипу чине Лубов Аксенова, Јевгениј Стичкин, Вилен Бабичев, Јуриј Чурсин и Петар Зекавица.Трајање : 101 минут

“Изван граница реалности” је јединствен пројекат руске кинематографије, јер је снимљен на енглеском језику за руско тржиште, али и за друге земље. С обзиром на то да се радња филма одвија у неколико европских престоница, филм је сниман у Русији, Италији и Грузији. Како би сцене коцкања биле што уверљивије, снимане су у правом казину у граду Азов у Русији.

За улогу пљачкаша казина с натприродним моћима Биковић је добио своју прву награду – за откриће године, и то на фестивалу Лос Анђелес – Италија. Поред Биковића и Бандераса, глумачку екипу чине Лубов Аксенова, Јевгениј Стичкин, Вилен Бабичев, Јуриј Чурсин и Петар Зекавица.

Радња филма је смештена у савремену Москву. Талентовани коцкар Мајкл (Милош Биковић) окупља групу људи са хипнотичким, телекинетичким и телепатским моћима како би освојио велику своту новца у казину. Међутим, он наилази на много снажнијег мистичног ривала, и доводи и себе, и свој тим у опасност. Да би спасао своје пријатеље мораће да пређе све границе.

„ТАКСИ 5“

Чак две деценије након првог дела, и десет година након четвртог, гледаћемо нови део серијала „Такси“! Kонцепт је створио Лик Бесон, а досадашње делове режирали су Жерар Пире, Жерар Kравчик и Тим Стори. Нови наставак потписује Френк Гастамбид, који тумачи и главну улогу.

Полицајац на задатку у Марсеју добија мисију да заустави банду италианских пљачкаша који возе „ферари“. Ово је први део серијала у којем не глуми Сами Наседи, којег је улога таксисте Данијела прославила широм света.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/trejleri-za-dane-vikenda-12-i-13-maja-nove-bioskopske-projekcije/