ТРЕНЕР МАРКО ПЕТКОВИЋ ИЗВРШИО ПРОЗИВКУ ИГРАЧА ЈАСЕНИЦЕ 2017 ЗА НАСТАВАК СЕЗОНЕ

На терену има снега, а температура је у 13.часова била -4, Марко Петковић први тренер Јасенице 2017 извршио је прозивку играча за наставак првенства у Подунавско – шумадијској зони.

Први део такмичења Паланчани су у конкуренцији 18. клубова, завршили на деветој позицији са 23. бода. Као домаћини пет пута су се радовали, три пута поделили бодове, а само једном били поражени, са 1:0 од Напретка из Марковца. Стрелци су десет пута тресли противничку мрежу, а голман Алекса Бранковић примио само један гол и то против Марковчана.

Са гостовања су донели само пет бодова, три из Жабара а по један из Тополе и Добрње. Стрелци су на гостовању били нефикасни, постигли су само пет голова, а одбрана је 18.пута капитулирала. По пропозицијама такмичења и попуњавања Подунавско – шумадијске зоне за предстојеће првенство, у округе се селе четири најслабије екипе и онолико колко се врати из Српске лиге Запад на њен терет, рачуница је пет клубова. Испод Јасенице се налазе девет екипа, Рудар из Стамнице има мање бод, Звижд четири утакмицу мање, Петар Добрњац пет, Борац Раља и Ђердап по шест, Борац из Жабара девет, Напредак из Марковца и Слобода из Липа по дест и Слога из Милатовца 15.бодова.

Јасеница у пролећном делу има лош распоред и утакмицу мање на свом терену. Домаћини су, Карађорђу, Пролетер Михајловцу, Слоги из Баточине, Поморављу, ОФК Аранђеловцу, Петру Добрњцу, ВГСК- у и Борцу из Жабара. Гостују у Кучеву, Голупцу, Раљи, Липама, Марковцу, Раброву, Стамници, Великој Плани и Млатовцу. Руководство клуба на челу са Јовицом Стојковићем председником, одлучило је да мало раније крену са припремама и одигравањем утакмица. У нову средину отишао је само Марио Дидановић.

Данас је на прозивци и првом трчању било и тројица новајлија, који су у јесењем делу првенства играли за клубове виших рангова, а са територије су Смедеревске Паланке. На почетку је играче и стручни штаб поздравио Јовица Стојковић председник клуба, Стефан Прокић генерални секретар и Милан Грујић координатор у раду свих селекција Јасенице 2017. – Појачања су данас била присутна, њихова имена су још тајна, кад донесу комплетну доукументацију саопштићемо јавности, каже Стефан Прокић генерални секретар Јасенице.

Пре изласка на првотрчање, играчима и својим срадницима се обратио и Марко Петковић тренер. -Екипа ће тренирати сваког дана, комбиновано у сали и на терену а у недељу 24.јанаура, је прва провера, долази Рудар из Стамнице, а 31.јануара екипа Космаја из Раље, члана Београдске зоне. Потом 14.фебруара долази Борац из Раље а 28 екипа из Саранова, лидер Шумадијске окружне лиге, рекао је Петковић.

Ноица Павловић

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/trener-marko-petkovic-izvrsio-prozivku-igraca-jasenice-2017-za-nastavak-sezone/