ТРИ ЕКИПЕ ОШ „ОЛГА МИЛОШЕВИЋ“ У ДРУГОМ КРУГУ ТАКМИЧЕЊА „ВИЈУГАЊЕ“

Деца воле изазове у којима могу показати своје способности. Здрав такмичарски дух треба неговати и развијати од најранијег животног доба, како би свако дете научило да се носи са изазовима који му предстоје у животу.

Такмичење ,,Вијугање“ (у организацији интернационалног едукативног система „Малац Генијалац“) је изазов у коме деца могу да испоље свој тимски дух, креативно размишљање и логичко расуђивање.
Ово такмичење састоји се из два круга. Намењено је деци од првог до четвртог разреда основне школе, која желе да се опробају у креативном решавању логичких задатака.
У првом кругу такмичења, нашу школу представљале су три екипе: ,,Олгини генијалци” (ментор: Милица Грашић), „Олгини Школарци“ и „Олгини другаци“ (ментор: Радунка Стојковић). Све три екипе пласирале су се у други круг такмичења. Честитамо менторима и свим ученицима који су учествовали у овом такмичењу и желимо им много успеха у финалу!

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/tri-ekipe-os-olga-milosevic-u-drugom-krugu-takmicenja-vijuganje/