ТРИ еТВИНИНГ НАЦИОНАЛНЕ ОЗНАКЕ КВАЛИТЕТА ЗА ОШ „ОЛГА МИЛОШЕВИЋ“

Из године у годину ОШ „Олга Милошевић” успешно учествује у међународним eTwinning пројектима. И ове године награде нису изостале. У школу су стигле три eTwinning националне ознаке квалитета (eTwinning National Quality Labels).

Наставнице Јасмина Милићевић и Ана Вучељић су награђене овим ознакама за учешће у два међународна eTwinning пројекта: Traveller Child i Holiday Magic – Christmas and New Year wishes. Дипломе су такође добили и чланови клуба ,,Олгини еТвинери“ као и ученици одељења II1, II2, II3, III2, IV1, IV2, V1 и V2.

 

 

Национална служба која процењује ове пројекте истиче да су пројекти пажљиво осмишљени, циљеви су јасно дефинисани и релевантни и на крају пројекта, сви постигнути, да су активности прилагођене узрасту деце и да је била изузетно добра сарадња међу наставницима и децом из партнерских школа из Шпаније, Румуније, Турске, Грчке и Словеније.
Захваљујемо свим учесницима у пројектима, посебно деци јер су показали висок степен мотивације и заинтересованости за упознавање игара, песама, језика, култура и обичаја других земаља.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/tri-etvining-nacionalne-oznake-kvaliteta-za-os-olga-milosevic/