Početna » ТРИ НАГРАДЕ ЗА ОСНОВЦЕ “ОЛГЕ” НА ФЕСТИВАЛУ “ВЕЛИКА ШКОЛСКА ПОЗОРНИЦА”

ТРИ НАГРАДЕ ЗА ОСНОВЦЕ „ОЛГЕ“ НА ФЕСТИВАЛУ „ВЕЛИКА ШКОЛСКА ПОЗОРНИЦА“

од Паланка данас
0 Коментар
На недавно завршеном фестивалу „Велика школска позорница“ у Тополи, чланови драмске секције ОШ „Олга Милошевић“ извели су представу „Алиса у земљи чуда“. Представа је припремана у оквиру пројекта „Дај ми шансу и видећеш да умем“ подржаног од Екуменске хуманитарне организације из Новог Сада.На поменутом фестивалу, представа наше школе освојила је награду за најбољу сценографију, колективну игру, а ученица Николина Антонијевић награду за најбољу женску улогу фестивала. Пре такмичарског дела, ученицима и менторима уприличен је дочек у Карађорђевом конаку где им је, од стране организатора, представљен крај у који долазе.
Основни циљ фестивала „Велика школска позорница“ је да промовише драмско стваралаштво ученика и наставника, да пружи могућност ученицима да се афирмишу у области позоришне уметности, али и наставницима могућност сарадње и размене искустава, као и презентовања свог рада у области драмских секција.
Честитамо глумцима и њиховим менторима, Слађани Целић, Сањи Стевановић и Катарини Поповић на оствареном успеху и надамо се да ће представа „Алиса у земљи чуда“ живети кроз многобројна извођења.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept