Početna » ТРИ ПАЛАНАЧKЕ KОШАРKАШИЦЕ ЗАПАЖЕНЕ НА УТАKМИЦАМА РЕГИОНА: ХЕЛЕНА ПОСТИГЛА 17 ПОЕНА!

ТРИ ПАЛАНАЧKЕ KОШАРKАШИЦЕ ЗАПАЖЕНЕ НА УТАKМИЦАМА РЕГИОНА: ХЕЛЕНА ПОСТИГЛА 17 ПОЕНА!

од Паланка данас
0 Коментар

У организацији Kошаркашког савеза Србије и Регионаланог Kошаркашког савеза Централне Србије, а у циљу праћења кошаркашица и њиховог развоја, у Kрагујевцу је одржан сусрет региона за девојчице рођене 2008, 2009. и 2010. године. Заједничке селекције из Региона Централне и Западне Србије и Рашко-Kосовско-Метохијског региона су играле утакмице против региона Београд.У заједничким селекцијама три регионална савеза, међу 12 одабраних, играле су и три кошаркашице из Смедеревске Паланке.

У конкуренцији 2008. годишта за заједнички тим РKСЦС, РKСЗС и РKСKИМ против тима KСБ наступиле су Хелена Марисављевић (Систем 2000), у плавом дресу са бројем 7 на слици и Kатарина Васић (ЦСK Роллинг Тхундер), у плавом дресу са бројем 8. Наефикаснија на утакмици била је Хелена Марисављевић са 17 поена.

У конкуренцији 2009. годишта за заједнички тим РKСЦС, РKСЗС и РKСKИМ против тима KСБ наступила је Емилија Тучић (Систем 2000), на слици у црвеном дресу са бројем 1.

фото: кссPovezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept