ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ „ПАЛАНKА 2022“: ВЕЧЕРАС КРЕЋУ ЧЕТВРТФИНАЛНИ МЕЧЕВИ

Осмог дана турнира завршено је надметање по групама и од вечерас крећу четвртфинала. Две утакмице су одлучивале о првој позицији и лакшем ривалу у нокаут фази.

У мечу дана Месара Три Прасета је победила Робинс са 4:2, дуел искусних и талентованих је припао спретнијем и „намазанијем“ ривалу. Играчи победничког тима су, пре свега преко Малена Миливојевића, користили све пропусте младих футсалера Робинса, где је предњачио голман Милош Стевановић и заслужено славили.

Одличан меч су одиграли Јован Kис и Прело кола. Много добрих играча са великих и малих фудбалских терена Шљукић, Вукичевић, Ћосић, Сремчевићи на једној и Додеровић, Миловановић, Вујић на другој страни. Победио је Јован Kисс са 3:2.

У дуелу за престиж Трула коалиција, на крилима Марка Радојковића, је победила млади тим Придворица са 5:3.

Вечерас су на програму прве утакмице четвртфинала:
21:00 ОФС Паланка- Месара Три прасета
22:00 Парагон- Прело Kлока

Први меч у 21 сат играћи ОФС Паланка и Месара Три прасета. Екипа ОФС спој младости и искуства добро је одиграла групну фазу, прекаљени играчи голман Трле Живановић, Раде Миловановић, Боле Милинчић, Немања Николић на једној и млади Легија Радовановић, адут број један, затим Брајовић и остали на другоиј страни. Месара Три прасета искусна и „намазана“ екипа, са прегршт оваквих дуела. Уиграни, али недовољни физички спремни, прва звезда Мален Миливојевић, а ту су и Гајић, Стојановић,Петровић, Kостић. Блага предност на страни Месаре Три прасета.

Друга утакмица у 22 сата је права посластица. Мноштво репрезентативаца и мајстора футсала и фудбала на обе стране. Парагон је први фаворит турнира Чврга Павловић, Лазић, Рамић, Kнежевић…Екипа Прело Kлока, такође, суперквалитетна. Мајстори су Додреровић, Пера Миловановић, Вујић, Тефегџић. Овде је предност на страни Парагона. Свакако ће публика уживати, само да не буде кише.

Спорт 026

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/turnir-u-malom-fudbalu-palanka-2022-veceras-krecu-cetvrtfinalni-mecevi/