У 4. КОЛУ ЛЕТЊЕ ЛИГЕ АТЛЕТИЧАРИ ЈАСЕНИЦЕ ОСВОЈИЛИ 18 МЕДАЉА

У суботу је у организацији А.К.Раднички и АСЦС-а на стадиону чика Дача у Крагујевцу, одржано 4. коло летње лиге АСЦС-а.  Учествовало је 19 клубова и око 200 такмичара.
Атлетски  клуб Јасеница је представљало 28 такмичара и освојене су 18 медаља, 7 златних,4 сребрне и 7 бронзане.
ЗЛАТНЕ МЕДАЉЕ СУ ОСВОЈИЛИ:
Богдан Митровић у двобоју у конкуренцији АШ „Ц“, деца рођена 2011-е и млађи, Нина Стајић у бацању вортекса за АШ „Б“ , Павле Вујић у трци на 60 метарара и скокуудаљ за АШ „Б“, Маја Вићентијевић у бацању вортекса за млађе пионирке и Бранко Басарић у бацању вортекса и у трци на 300 метара за млађе пионире.
СРЕБРНЕ МЕДАЉЕ СУ ОСВОЈИЛИ:
Милан Стевановић у трци на 60 мет. и скокуудаљ за АШ“Б“ , Павле Митровић у трци на 300 метара за АШ“А“ и Маја Вићентијевић у трци на 60 метара за млађе пионирке.
БРОНЗАНЕ МЕДАЉЕ СУ ОСВОЈИЛИ:
Нина Ћертић и Јован Голубовић у двобоју за АШ“Ц“, Радосављевић Филип у трци на 60 метара за аш“б“, Немања Стојановић у скокуудаљ за АШ“Б“, Мила Милосављевић у скокуудаљ за млађе пионирке, Михајло Михаиловић у трци на 300 метара за АШ“Б“,Лука Ђорђевић у трци на 300 метара за млађе пионире.
Честитамо свим клубовима и такмичарима на оствареним резултатима.
Следеће 5. и последње коло , одржаће се у суботу 25.08. у Крушевцу.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/u-4-kolu-letnje-lige-atleticari-jasenice-osvojili-18-medalja/