У ПАЛАНАЧКИМ СРЕДЊИМ ШКОЛАМА ПОСЛЕ ПРВОГ УПИСНОГ КРУГА 94 СЛОБОДНИХ МЕСТА

Након обављених звршних испита на сајту Министарства просвете објављен је списак расподеле ученика по средњим школама.

У Паланачким средњим школама је остало 94 слободних места за распоређивање у другом кругу и то 47 места у Паланачкој гимназији и такође 47 у СШ „Жикица Дамњановић“ док су у МЕШ Гоша попуњена сва места у првом кругу. Подсећамо да је прошле године након првог круга остало 71 место упражњено, такође у ове две школе, а као што видимо ове године је та бројка знатно већа.

За упис ученика у први разред У Паланачку гимназију од укупно планираних 166 места попуњено је 122. У Машинско- електротехничкој школи Гоша попуњени су сви планирани капацитети првог разреда, биће уписано 147 ученика, колико је и предвиђено. У Средњој школи „Жикица Дамњановић“ од планираних 144 попуњено је 97 места

Уношењем шифре ученика на ЛИНКУ можете видети резултате уписа.

Први уписни круг је данас и сутра 9. и 10. јула.

У табелама испод можете видети где има слободних места за упис у другом кругу, за оне ученике који нису распоређени у првом кругу.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/u-palanackim-srednjim-skolama-posle-prvog-upisnog-kruga-94-slobodnih-mesta/

1 comment

    • Бивши гимназијалац on 09/07/2020 at 21:37

    Гимназија која је некада била школа за углед, сада је принуђена да уписује ученике са бројем бодова недовољним за упис на смер „возач моторних возила“. И то у првом кругу!

Komentari su onemogućeni.