Početna » У ПАЛАНАЧКОМ БИОСКОПУ: ОПЕНХАЈМЕР И БАРБИ

У ПАЛАНАЧКОМ БИОСКОПУ: ОПЕНХАЈМЕР И БАРБИ

Прави хитови у биоскопима ових дана су филм о физичару Роберту Опенхајмеру и први играни филм о Барби, популарној лутки коју производи Mattel. Ове филмове можете погледати у летњој башти биоскопа у Паланци у четвртак 21. и петак 22. септембра.Филм “Барби” пуни сале биоскопа. То је америчка фантастична комедија из ове године у режији Грете Гервиг. Интересовање гледалаца је разумљиво јер је филм настао по узору на лутку Барби и то је први играни филм о њој, после неколико анимираних филмова. Филм прати Барби и Кена на путовању самооткривања након егзистенцијалне кризе. Почетак је оба дана од 18 часова.

И док је разумљива популарност филма о Барби због популарности познате лутке, донекле је изненађење гледаност филма о Опенхајмеру, који је режирао Кристофер Нолан. Филм носи епитет блокбастер од самог почетка приказивања широм света. Оживљава лик научника Роберта Опенхајмера, кога углавном везујемо за почетак атомског доба. Почетак филма је од 20.30 часова.

Добра припрема за гледање филма је да прочитате текст „Опенхајмер – кривица и покајање“ .You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept