Početna » У ПАЛАНАЧКОМ ДОМУ ЗДРАВЉА ВЕЛИКИ БРОЈ ПРЕГЛЕДА

У ПАЛАНАЧКОМ ДОМУ ЗДРАВЉА ВЕЛИКИ БРОЈ ПРЕГЛЕДА

од Паланка данас
0 Коментар

У Дому здравља Смедеревска Паланка, како у ковид амбулантама тако и у Служби за заштиту здравља одраслог становништва, бележи се велики број прегледа. Управа Дома здравља свакодневно прати ситуацију и предузима организационе промене како би се чекање смањило.Са повећањем прегледа, контрола и дијагностичких услуга, Дом здравља ће по потреби повећати број лекара у KОВИД амбуланти, али истичу да је тренутно велики обим посла са пацијентима који немају симптоме респираторних инфекција и који долазе у службе опште медицине и медицине рада на друге врсте прегледа и продужавање терапија.

Изабрани лекари у дому здравља, време које уштеде од петнаестоминутних прегледа искористе да приме људе који имају акутне тегобе, а који нису могли да закажу преглед унапред. Таква „рупа” у распореду може се створити и зато што одређени број грађана не дође на раније заказани преглед, што није редак случај. Тако се дешава да један лекар у смени обави и до 70 прегледа.

Из дома здравља моле све суграђане којима то није неопходно и хитно, да буду стрпљиви и сачекају свој заказани преглед.

Захваљујемо свим пацијентима који показују велико стрпљење, првенствено онима који чекају на услуге KОВИД амбуланте.

Управа Дома здравља ће се потрудити да и у наредним данима, пратећи ситуацију, предузме кораке како би рад био ефикаснији, у складу са могућностима.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept