СНЕЖНИ ПОКРИВАЧ У ПАЛАНЦИ 21 ЦМ, ДАНАС ПРЕСТАНАК ПАДАВИНА

Према прогнози метеоролога, у петак се у Србији очекује облачно време, на северу Војводине суво, а у осталим крајевима местимично са снегом, уз мање повећање висине покривача. Падавине би после подне требало постепено да престану, а температуре ће бити од шест степени испод нуле до највиша два степена. На путевима је могућа је поледица.

Први дан викенда почеће хладним јутром, уз маглу и мраз по котлинама, а током дана биће облачно, али суво. Једино је на северу могућ слаб снег. Температуре ће бити од најнижих минус 10 до највиша три Целзијусова. У недељу у већини крајева биће облачно и хладно, понегде киша и снег, са температурама од минус осам до седам степени.

Идућа седмица почеће облачно, понегде са кишом и суснежицом, а у планинским пределима са слабим снегом. Најнижа температура биће четири степена испод нуле, а највиша до осам Целзијусових. И наредних неколико дана биће умерено, до потпуно облачно, повремено са кишом и снегом. Највиша дневна температура биће у границама просека за средину јануара.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/u-palanci-napadalo-21-cm-snega-danas-prestanak-padavina/