Početna » У ПАЛАНЦИ ПРИТВОРЕН ОСУМЊИЧЕНИ ЗА НАНОШЕЊЕ ТЕШКИХ ТЕЛЕСНИХ ПОВРЕДА

У ПАЛАНЦИ ПРИТВОРЕН ОСУМЊИЧЕНИ ЗА НАНОШЕЊЕ ТЕШКИХ ТЕЛЕСНИХ ПОВРЕДА

од Паланка данас
0 Коментар

По налогу дежурног заменика ОЈТ-а Велика Плана од стране полицијских службеника ПС Смедеревска Паланка донето је решење о задржавању осумњиченог Ђ.А. (рођ. 1998. године) због постојања основа сумње да је извршио кривично дело Тешке телесне повреде из чл. 121 ст. 1 Кривичног законика.

Према наводима кривичне пријаве осумњичени је дана 27.11.2022. године у Смедеревској Паланци око 03,40 часова изашао из дискотеке сустигао оштећеног Н.С. (2002. годиште) који је такође претходно изашао из дискотеке, пришао му са леђа те када се оштећени окренуо осумњичени му је задао један ударац затвореном шаком у пределу лица услед ког ударца је оштећени изгубио свест и пао на бетон и том приликом задобио тешке телесне повереде у виду прелома вилице и потрес мозга које повреде су констатоване у Општој Болници “Стефан Високи“ у Смедеревској Паланци.

Осумњичени је саслушан у Основном јавном тужилаштву у Великој Плани где је делимично признао извршење кривичног дела након чега је поступајући заменик тужиоца Основном суду у Великој Плани подено предлог за одређивање притвора.

Судија за претходни поступак Основног суда у Великој Плани решењем од 30.11.2022. године усвојила је предлог тужилаштва и одредила притвор према осумњиченом због могућег утицаја на сведоке.

У даљем току поступка тужилаштво ће саслушати оштећеног, сведоке урадити неопходна вештачења и предузети друге радње потребне за утврђивање чињеничног стања и доношења јавнотужилачке одлуке.

ОЈТ Велика Плана

Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept