Početna » У ПЕТАK ЈЕ ДРЖАВНИ ПРАЗНИK, А У ФЕБРУАРУ ВАС ЧЕKАЈУ ДВА НЕРАДНА ДАНА

У ПЕТАK ЈЕ ДРЖАВНИ ПРАЗНИK, А У ФЕБРУАРУ ВАС ЧЕKАЈУ ДВА НЕРАДНА ДАНА

Ускрс нам стиже у априлу, а са њим и слободни дани

од Паланка данас
0 Коментар

Новогодишњи празници су прошли, многи су добро искористили нерадне дане и увезали их са одморима. Деца и из нижих разреда данас су пошла у школу, а пред њима, а и многим родитељима јесте продужени викенд.
Свети Сава пада у петак, државни је празник, али се празнује радно. Нови нерадни дани очекују нас у фебруару.

Ово је такође одлична прилика за узимање мини одмора или продуженог викенда. С обзиром да су нерадни дани среда и четвртак, спајањем ова два дана са петком и викендом може да буде сјајна прилика за одмор.

Ускрс нам стиже у априлу, а са њим и слободни дани.

Сваког запосленог за Ускрс следују 4 нерадна дана. 14. 15. 16. и 17 априли ове године резервисани су за Васкрс, а ви поново можете да спојите још пар дана и направите добар одмор за себе и своју породицу.

Две недеље потом неће се радити на Међународни празник рада – у понедељак 1. маја и у уторак 2. маја.

Након овог празника, неће бити нерадних дана све до овог истог Дана примирја у Првом светском рату, 11. новембра 2023. године.

Подсетимо, уколико један од датума када се празнују државни празници падне у недељу, не ради се првог наредног радног дана.

Припадници различитих верских заједница имају право на слободан дан кад год њихова верска заједница обележава неки празник.

 Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept