У ПОНЕДЕЉАК 4. МАРТА ОПШТИНА ПАЛАНКА ПОЧИЊЕ СА ПОДЕЛОМ 500 БЕСПЛАТНИХ ОБРОКА

Поред 200 корисника, који свакодневно добијају топли оброк преко народне кухиње Црвеног крста, општина Паланка ће у наредном периоду два пута месечно поделити по 500 бесплатних оброка. Ту вест је потврдио на свом ФБ профилу Никола Вучен председник општине Смедеревска Паланка.

„Поштовани суграђани,
Желим да вас обавестим да ће Општина См. Паланка 4. марта ( понедељак) делити првих 500 бесплатних оброка свима који у периоду од 11:00 х буду посетили просторије народне кухиње. Нове просторије народне кухиње се налазе у улици Војводе Степе код робне пијаце у Паланци.
Општина Смедеревска Паланка у сарадњи са Црвеним крстом и народном кухињом сваког дана спрема оброке за око 200 корисника социјално угроженог становништва са наше територије.
Овим путем желим да се захвалим и организацији „Kоло Чезе“ и Чеди на сарадњи коју смо имали у протеклом периоду. Одлучили смо да самостално кренемо и покушамо да у наредном периоду бесплатне оброке делимо барем два пута месечно.“

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/u-ponedeljak-4-marta-opstina-palanka-pocinje-sa-podelom-500-besplatnih-obroka/