Početna » У ПУ “ЧИКА ЈОВА ЗМАЈ” У ПАЛАНЦИ ОДРЖАНИ СУ VII ОКРУЖНИ СТРУЧНИ СУСРЕТИ МЕДИЦИНСКИХ СЕСТАРА-ВАСПИТАЧА.

У ПУ „ЧИКА ЈОВА ЗМАЈ“ У ПАЛАНЦИ ОДРЖАНИ СУ VII ОКРУЖНИ СТРУЧНИ СУСРЕТИ МЕДИЦИНСКИХ СЕСТАРА-ВАСПИТАЧА.

од Паланка данас
0 Коментар

 

ПУ „Чика Јова Змај“ била је домаћин Седмог стручног сусрета медицинских сестара и васпитача Предшколских установа Србије.
Преко 200 васпитачица и медицинских сестара васпитача из градова и општина широм Србије, угостили су домаћини у просторијама вртића „Плави чуперак“ где се разговарало на тему – ИГРА – као основ развијања и испољавања свих димензија добробити детета. Директорка Гордана Јанојлић гостима је представила резултате и квалитет рада предшколске установе, успешну сарању са локланом заједницом у целини као и велику подршку локалне самоуправе на унапређењу рада и боравка деце у вртићима.„Наш највећи успех је када су деца срећна и задовољна и када у свом родном месту имају услова за здраво одрастање и адекватно образовање. Реконструкција кухиње, нов намештај у свим објектима, уџбеници за припремни предшколски програм, набавка играчака и реквизита, умањена цена за боравак деце за 50 %, комплетна обнова вртића „Лептирић“ је оно што смо урадили у претходном периоду.

Ту нећемо стати. Наставићемо и у наредном периоду да радимо на унапређењу услова рада и боравка деце у вртићима, као и на унапређењу образовања у свим школама у нашој општини. Без добро организованог рада васпитача и свих запослених у ПУ „Чика Јова Змај“ не бисмо успели да урадимо све ово. Зато им, овом приликом, захваљујем на преданом раду и залагању, мотивацији и позитивној енергији, рекао је председник општине обраћајући се присутнима.

Циљ оваковог скупа је јачање компетенција учесника скупа као рефлексивних практичара у подржавању игре као кључне поршке учењу, развоју добробити деце, као и унапређење професионалних компетенција као услов за квалитетне промене.

 Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept