Početna » У СМЕДЕРЕВСКОЈ ПАЛАНЦИ ОДРЖАНА КОНФЕРЕНЦИЈА КЛУБОВА ПОДУНАВСКЕ ОКРУЖНЕ ЛИГЕ

У СМЕДЕРЕВСКОЈ ПАЛАНЦИ ОДРЖАНА КОНФЕРЕНЦИЈА КЛУБОВА ПОДУНАВСКЕ ОКРУЖНЕ ЛИГЕ

од Паланка данас
0 Коментар

Фудбалски клуб Јасеница 2017 из Смедеревске Паланке, на челу са Др Миланом Бркићем председником клуба, била је домаћин Конференције клубова Подунавске окружне лиге, која је одржана у малој сали Скупштине општине.Седницу је отворио Горан Лазић, председник ФС Подунавског округа, поздравио је присутне
представнике свих клубова, као и госте Дарка Брадоњића генералног секретара и
Владимира Чађеновића референта такмичња у ФСРЗС.

Даље вођење седнице прузео је Бојан Ђулић генерални секретар ФСПО и одмах се прешло на усвајање извештаја инокосних органа Небојше Марковића комесара за такмичење, Миодрага Матуновића комесара за суђење и Александра Грујића дисциплинског судије.

Било је примеди на судије са питањем да ли су грешке намерне или је у питању незнање. Те теме су се дотакли представници Желзеничара из Кусатка и Младости из Новог Села.

У дискусији су учествовали Горан Лазић председник и Зоран Предојевић, потпредседник савеза, као и гости Брадоњић и Чађеновић.

Наставак првенства је заказан за 9.март и трајаће до 9.јуна, са једним ванредним колом 1. и 2.маја, по договору клубова. И утакмице за Ускрс, могу да се играју по договору клубова, суботом или недељом.

За прелазак у зону кандидати су, Млади радник из Радинца и Борац из Раље, који имају четири бода више од Јасенице. На старту, Радиначи путују Црвеној звезди у Суводол, Борац из Раље гостује у Осипаоници, а Јасеница чека САСК.

У 18.колу Јасеница чека Млади радник, у 21.колу играју, Млади радник – Борац, а у 28. колу паланчани путују у Раљу.

Ове године испадају сигурно шест екипа, лига се смањује на 14 клубова, Редослед на табели је Омладинац (Ракинац) 3 бода, Ударник (Лозовика) 4, Слога (М) 8, Подунавац (Удовице) 9,Радник (Смедеревска Паланка) и Луњевац по 13.Угрожени су још Победа (Голобок) са 14 и Младост (Ново Село) са 16 бодова.

Наставак првенства у лигама млађих категорија заказан је од 16 .марта, а има неодиграних утакмица из јесењег дела. Клубовима је препоручено да до наставка првенста одиграју све сусрете.

Клубови, који су имали промене у руководству, треба то да доставе Савезу, као и за промене тренера, представника клуба, комесара за безбедност, замене у Комет систему.

Лекарски прегледи за сваког играча су на појединачном обрасцу а чланарина на јединственом списку оверена од матичног савеза.

Клубови, који желе на својим утакмицама контролу сусђења или као гости да снимају сусрете, дужни су да до петка до 12 часова јаве канцеларији Савеза, како би се њихови захтеви испунили.

Пред наставак пролећног дела првенства, ФСРЗС све клубове окружних и градске лиге, дарује са по пет фудбалских лопти.

Текст и фото: Н. Павловић (Спортски журнал)Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept