У СМЕДЕРЕВСКОЈ ПАЛАНЦИ СЕ 2019. ДОГОДИЛО 167 САОБРАЋАЈКИ, 4 ЛИЦА ИЗГУБИЛО ЖИВОТ

Према подацима који су доступни јавности, на територији општине Смедеревска Паланка се  током 2019. године, догодило 167 саобраћајних незгода.

У већини случајева је причињена материјална штета или је било теже и лакше повређених особа.

Нажалост забележена су и четири смртна исхода и то 5. јануара у 13 часова, у судару са паркираним возилом је настрадала једна особа. Такође удес са смртним исходом се догодио и 30. јуна у 21 час, док је 4. септембра у јутарњим часовима. 7.20, једна особа погинула излетањем возила са коловоза. Забележен је и случај гажења пешака са смртним исходом који се догодио 24. новембра  нешто после 17 часова.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/u-smederevskoj-palanci-se-2019-dogodilo-167-saobracajki-4-lica-izgubilo-zivot/

7 comments

Preskočiti na obrazac za komentare

  • Pesic Miodrag on 06/08/2020 at 14:16

  Kada ce biti zamenjene sijalice ulicnog osvetljenja u ulici Djenerala Pavlovica na Vlajica brdu, koje vec mesecima ne rade iako je vise puta prijavljivano u mesnoj zajednici Donji Grad.

  • Jelena on 04/08/2020 at 15:24

  Saobracajci bi cesce trebali da obilaze ulicu Kralja Petra,jer se u letnjim mesecima pogotovo,pretvara u reli stazu.U izivljavanju prednjace klinci koji su tek dobili dozvolu.

  • Pera on 04/08/2020 at 13:05

  Verovatno neko zna bolje šta treba činiti. Ja se ne razumem u štriknje i pletenje pa ne delim savete mojoj babi. Zato radite svoj posao i pustite druge da rade.

   • Aca on 04/08/2020 at 13:35

   Očigledno da taj „neko“ nikako ne zna svoj posao! Da zna, učinio bi nešto da se oslobode trotoari u gradu da se njima koriste pešaci a ne automobili! Taj isti koji o tome odlučuje, doneo je i ovu odluku da se isključi semafor!

  • Sergej on 04/08/2020 at 12:34

  Ko je doneo takvu odluku, alal mu šargarepa! Pa ljudi, niko ne isključuje semafor zbog toga! Isključivanjem semafora se ugrožava bezbednost vozača i pešaka! To je naročito izraženo u Palanci jer više od polovine vozača u Palanci i okolini ne zna pravilo desne strane! I to je tako jer su za to zaslužne auto škole za obuku vozača u Palanci koje imaju veoma, veoma, lošu obuku kandidata! Logično je da na toj raskrsnici dežura patrola saobraćajne policije od 07-16h i da pri zagušenju saobraćaja, interveniše!!! Bar je tako u svim ostalim gradovima u Srbiji! Pitanje: Da li Palanka ima saobraćajnog inspektora? Zašto dozvoljava da se ispravan semafor isključuje! Nije Palanka velegrad pa da se stvaraju gužve u saobraćaju zbog kojih bi se isključivao semafor !!!

  • El Baja on 04/08/2020 at 08:21

  Možda je ova vest prilika da Vas zamolim da se raspitate kada će proraditi semafor na raskrsnici Vuka Karadžića-Kralja Petra (kod Maksija). Taj semafor mesecima ne radi.
  Hvala Vam.

  1. Колико нам је познато семафор је искључен због реконструкције главних улица кроз Паланку. Зато што се саобраћај одвија кроз Вука Караџића и када ради семафор ту се створи огромна гужва.

Komentari su onemogućeni.