Početna » У СРЕДЊИМ СТРУЧНИМ ШКОЛАМА ОСТАЛО 600 МЕСТА НАКОН ДРУГОГ УПИСНОГ РОКА

У СРЕДЊИМ СТРУЧНИМ ШКОЛАМА ОСТАЛО 600 МЕСТА НАКОН ДРУГОГ УПИСНОГ РОКА

Највише слободних места након другог уписног рока за средње школе остало је на трогодишњим образовним профилима, као и у појединим гимназијама.

Према подацима доступним на порталу „Моја средња школа“ око 500 слободних места остало је за трећи степен у средњим стручним школама, а око 100 слободних места за четврти степен.У Гимназијама је на природним смеровима остало близу 90 слободних места, а на друштвеним 20.

За ученике са посебним способностима за рачунарство и информатику, у Гимназијама, преостало је укупно 66 слободних места, а за ученике са посебним способностима за физику десет.

За остале делатности личних услуга за образовни профил педикир-маникир остало је шест слободних места, док је за фризере преостало 12.

Када је реч о средњим стручним школама доста смерова остало је празно, посебно када је реч о трогодишњем школовању.

За све оне ученике који из здравствених и објективних разлога нису полагали завршни испит у јунском року, моћи ће то да ураде 14, 15. и 16. августа.

Тањуг

 You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept