У СУБОТУ ПРВО ИЗВЛАЧЕЊЕ НОВОГ ЦИКЛУСА „УЗМИ РАЧУН И ПОБЕДИ“

Прво извлачење у оквиру јесењег циклуса наградне игре „Узми рачун и победи 2021“ биће одржано у суботу, 18. септембра, када ће нове власнике, међу одговорним грађанима који учествују у борби против сиве економије, добити пет аутомобила ФИЈАТ 500Л као и стан у Београду, у насељу Земунске капије.

Извлачење ће бити организовано од 18 сати, уз директан пренос на РТС.

Од почетка наградне игре до данас, стигло је више од 7,3 милиона коверата са фискалним рачунима и слиповима, саопштено је данас из Владе Србије.

Чини се, додају, да су грађани Србије решили да дају свој допринос борби против сиве економије више него икада, имајући у виду да је само током јучерашњег дана стигло близу 200.000 коверата.

Све коверте пристигле од 15. априла ове године учествују и у свим извлачењима јесењег циклуса.

У наградној игри коју организује Влада Србије, а подршку пружа НАЛЕД, право учешћа имају грађани који пошаљу коверте са 10 фискалних рачуна или 10 слипова, не старијих од 1. априла 2021. године са минималним појединачним износом од 100 динара.

Фискалне рачуне и слипове не треба мешати у истој коверти.

На полеђини коверте неопходно је написати име и презиме, адресу из личних докумената и контакт телефон док је на другој страни довољно написати „Узми рачун и победи 2021“.

Право учешћа имају сви пунолетни грађани Србије.

Влада Србије подсећа грађане да је учешће у наградној игри епидемиолошки безбедно и не подразумева чекање у реду нити уопште улазак у пословнице поште.

Апелују на грађане да коверте спакују и адресирају код куће, а како би оне нашле пут до студија и биле у конкуренцији за вредне награде, довољно је да правилно попуњене коверте само убаце у најближе поштанско сандуче.

Додају да се наградна игра „Узми рачун и победи“ показала као одличан пут за сузбијање сиве економије, па у влади и НАЛЕД-у верују да ће и овај циклус наградне игре, као и сви претходни, допринети подизању свести грађана о значају узимања фискалних рачуна и довести до смањења стопе сиве економије.

Танјуг

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/u-subotu-prvo-izvlacenje-novog-ciklusa-uzmi-racun-i-pobedi/