Početna » УБИО СЕ ПОЛИЦАЈАЦ У МЛАДЕНОВЦУ: Посвађао се са девојком па пресудио себи

УБИО СЕ ПОЛИЦАЈАЦ У МЛАДЕНОВЦУ: Посвађао се са девојком па пресудио себи

Како Младеновац Уживо сазнаје, око три сата и педесет минута , полицајски службеник из Кусатка, запослен у ПС Смедеревска Паланка, извршио је самоубиство испред зграде у улици Кодмајска 18. Пуцао је из службеног пиштоља.Пре трагедије он је дошао код девојке, међутим она није желела да му отвори врата па је младић дигао руку на себе.Истрагом се дошло до сзнања , да су момак и девојка веч извесно време имали љубавне проблеме. наводно су се посвађали и девојка није више за њега хтела да чује. Међутим он је јутрос дошао на њена врата. Био је упоран, звонио је лупао у намери да му она отвори. Међутим девојка се уплашила те се закључала. Убрзо се потом и чуо пуцањ, а затим је пронађено тело полицајца.

СОС телефон за помоћ особама које размишљају о самоубиству

Број 0800/309-309, опција 1, СОС телефон је који ради 24 сата, а на који се јављају стручњаци за спречавање самоубиства – лекари Клинике за психијатријске болести „Др Лаза Лазаревић“.

Служба ургентне психијатрије прима пацијенте 24 сата без заказивања, без књижице и без плаћања, а Центар за ментално здравље од 9 до 18 прима без заказивања.

Извор Младеновац уживоYou may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept