УЧЕНИЦЕ ПАЛАНАЧКЕ ГИМНАЗИЈЕ НАСТУПИЛЕ НА ТАКМИЧЕЊУ РЕЦИТАТОРА У ВРЊАЧКОЈ БАЊИ

Ученице Паланачке гимназије наступиле су 8.6.2020. на такмичењу рецитатора за средњошколце и студенте у Врњачкој Бањи.

Ово такмичење организује драмско-рецитаторска секција Факултета за хотелијерство и туризам из овог туристичког места, а одржано је у библиотеци „Др Душан Радић“ у Врњачкој Бањи.

На такмичењу је наступило 30 средњошколаца и студената из целе Србије. Ово такмичење се организује трећу годину за редом, а наш град је своје представнике имао по први пут.

Ученице Паланачке гимназије: Ана Кузмановић и Теодора Живковић биле су најмлађе такмичарке, што их није спречило да се петочланим жирију и свим присутнима одлично представе са по две песме, оном коју су бирале у договору са менторком Иваном Лукић и задатом песмом коју су добиле од организатора.

Сви рецитатори у Врњачкој Бањи показали су да љубав према поезији и преношењу емоција на овај начин увек нађу пут до публике, што је потврдио велики број заинтересованих посетилаца који су уживали у вишечасовном рецитовању.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/ucenice-palanacke-gimnazije-nastupile-na-takmicenju-recitatora-u-vrnjackoj-banji/