УЧЕНИЦИ 0Ш „СТАНОЈЕ ГЛАВАШ“ ИЗ ГЛИБОВЦА ОДМАРАЈУ НА КОПАОНИКУ

Ученици од 1.-5. разреда ОШ „Станоје Главаш“ из Глибовца, њих 21, заједно са три учитељице и докторком, од 27. јуна до 3. јула бораве на Копаонику у одмаралишту „Сребрна лисица“.На планини малишане је послужило време, температуре су у просеку за десетак степени ниже него у нашим крајевима где је тропска врућина.Њихов рекреатор Марко сваки тренутак у одмаралушту чини занимљивијим, организујући разне активности.

Дневне шетње су неизбежне до Панчићевог врха и оближњих скијашких стаза. А ту је тренутно и власник одмаралишта наш чувени фудбалер Саво Милошевић са којим су ученици поделили веселе тренутке фотографишући се са њим.
Повратак ученика је планиран за петак 3. јула, у поподневним сатима.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/ucenici-0s-stanoje-glavas-iz-glibovca-odmaraju-na-kopaoniku/

2 comments

    • Učitelj on 01/07/2020 at 19:13

    Vrlo „pametan“ potez školskog rukovodstva u ovo vreme urgentne situacije u Srbiji zbog Covid 19!!! Sedite bre ljudi kod kuće, ne izlažite tu decu zarazi a samim tim i njihove ukućane! Da mi je znati koji je pametnjaković ovo predložio! Kopaonik neće da pobegne….procenat od agencija neće da propadne! Stavite malo prst na čelo!

    • Pera on 01/07/2020 at 08:34

    Nek im je.Gospod Bod.na pomoci da ne uhvate koronu ..posto je u palanci cujem haos tamo u prirodi bice valjda bezbedni

Komentari su onemogućeni.