Početna » УЧЕНИЦИ ОШ ХРШ СЕ ПЛАСИРАЛИ НА РЕПУБЛИЧКО ТАКМИЧЕЊЕ У ОКВИРУ ПРОЈЕКТА “ИГРАМО СЕ И УЧИМО СА ТЕСЛОМ СЕ ДРУЖИМО”

УЧЕНИЦИ ОШ ХРШ СЕ ПЛАСИРАЛИ НА РЕПУБЛИЧКО ТАКМИЧЕЊЕ У ОКВИРУ ПРОЈЕКТА „ИГРАМО СЕ И УЧИМО СА ТЕСЛОМ СЕ ДРУЖИМО“

од Паланка данас
0 Коментар
Ученици IV разреда ОШ ХРШ Тијана Сретеновић, Лука Динић, Василија Милошевски, Петра Кнежевић и Јелена Томић представљали су екипу школе на Окружном такмичењу у Пожаревцу, у оквиру пројекта „Играмо се и учимо, са Теслом се дружимо”.
Освојили су прво место са максималним бројем бодова и пласман на Републичко такмичење. Показали су велико знање о животу, делу и открићима Николе Тесле.Поред њих, у бројне активности били су укључени и сви остали ученици IV разреда.
Друштвена игра „Тесла” коју су ученици играли је била снажно мотивационо средство за извршавање разноврсних задатака.
Реализована је настава у оквиру тематског дана под називом „Открили смо о Николи Тесли” на часовима српског језика, математике, физичког и здравственог васпитања и ликовне културе.
Стечено знање ученици су показали на квалификацијама и такмичењу које је организовано на нивоу школе.
Читав пројекат је реализован у сарадњи са Министарством и нашом ШУ Пожаревац. Циљеви свих активности су бројни: укључивање и подстицање ученика у истраживачки рад, интегрисање знања из различитих научних области, неговање такмичарског и тимског духа, сарадња и дружење.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept