УЧЕНИЦИ ОШ „НИКОЛА ТЕСЛА“ ИЗ ГОЛОБОКА НИЗОМ АКТИВНОСТИ ОБЕЛЕЖИЛИ КРАЈ КАЛЕНДАРСКЕ ГОДИНЕ

Последња недеља ове календарске године је у ОШ „Никола Тесла“ у Голобоку обележена низом активности.  У понедељак, 26.12.2016. године у школи је постављена продајна изложба Божићних и новогодишњих украса. Учешће у овој активности узела су деца од 1-6. разреда. Поред продајне изложбе, постављена је и изложба минијатурних старих алатки и покућства. Обе изложбе трају целе недеље, а поставке су отворене за родитеље и ученике.

            Уторак, 27. децембар, је био посвећен знању. У школи је организован квиз „Ствараоница знања“ којим су обухваћена деца од 1-8. разреда. Квиз је организован након наставе, а питања су била из предмета: верска настава, народна традиција, историја и географија. Укупно је учествовало осам екипа са по четири ученика, а првонаграђене екипе у категорији од 1-4. разреда и 5-.8 разреда награђене су слатким пакетићем припремљеним за сваког ученика тима.

            У среду, 28.децембра спроведена је до краја акција „Чеп за хендикеп“ за ово полугодиште, те је тога дана организована посета до „Пужа“ где су сакупљени чепови предати запосленима ове установе.

            За данас, четвртак 29.децембар планирана је подела пакетића деци запослених, које је обезбедила школа. Подела пакетића биће организована и наредног дана како би сва деца запослених пред празнике добила исте.

            И последњег радног дана у овој календарској години, петак 30. децембар, у школи ће бити организована пригодна новогодишња приредба, коју припремају ученици 2. разреда. Приредби ће поред запослених, родитеља и ученика присуствовати и чланови кабинета председника Општине. 

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/ucenici-os-nikola-tesla-iz-goloboka-nizom-aktivnosti-obelezili-kraj-kalendarske-godine/