УЧЕНИЦИ ОШ „ОЛГА МИЛОШЕВИЋ“ НАГРАЂЕНИ НА КОНКУРСУ „ШТА ЈЕ ТО ФИЛХАРМОНИЈА“

Из 48 градова широм Србије, као и из Црне Горе, пристигли су одговори на наизглед сасвим једноставно питање: „Шта је то Филхармонија?“ Више стотина радова који су затрпали филхармонијско поштанско сандуче показали су сву искреност, шармантност, непосредност и духовитост дечјих мудрих мисли.

Међу награђеним ученицима се налази и троје ђака ОШ „Олга Милошевић“.  Награђени ученици су: Тијана Јовановић (III 1), Михајло Стојановић (II 1), Нина Тодоровић (III 1) .

Жиријем је председавала књижевница Ивана Димић, овогодишња добитница НИН-ове награде, којој су помогли директор Београдске филхармоније Иван Тасовац, чланице продукције Даница Максимовић, Асја Радоњић и Јелена Милашиновић, као и филхармоничарке Славица Перић и Тамара Маринковић Томић. Међу ауторкама и ауторима награђених радова налазе се основци из целе земље, од Бајмока до Прилужја, од Јадранске Лешнице до Великог Извора у Халову.

Списак добитника можете погледати ОВДЕ.

Сви награђени малишани на поклон ће добити филхармонијски ранац у којем се, између осталих поклона, налази Мој први ЦД класичне музике, у извођењу и продукцији Београдске филхармоније. Талентовани добитници биће накнадно обавештени о уручењу поклона.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/ucenici-os-olga-milosevic-nagradjeni-na-konkursu-sta-je-to-filharmonija/