УЧЕНИЦИ СШ „ЖИКИЦА ДАМЊАНОВИЋ“ УСПЕШНО РЕАЛИЗОВАЛИ ПРОЈЕКАТ ПОД ПОКРОВИТЕЉСТВОМ АМЕРИЧКЕ АМБАСАДЕ

СШ „Жикица Дамњановић”, са једним наставником координатором, и четири ученика успешни је завршила учешће у пројекту под називом „Fostering a better understanding of the U.S.A.“, који је трајао 6 недеља, од новембра месеца, и кроз два модула недељно преко платформе Canvas, усавршавао нова знања о системима школства, најбитнијим чињеницама о историји, култури, географији, храни и многим другим аспектима прошлости и савременог живота на америчком континенту.

Ученици су развијали и јачали истовремено своје језичке способности, и кроз много занимљивих анкета, презентација, менторског рада и интеракције са водитељима програма уживали у онлајн окружењу и занимљивим садржајима.

На крају свих модула, одржан је и завршни квиз који је проверавано стечена знања из пређених лекција. Мало је рећи да су Сека Филиповић, Младен Вулићевић, Тамара Матовић, Емилија Пантић и њихов ментор за овај пројекат, професорка Ева Бајчетић, дали све од себе да представе своја знања из датих области.

На крају су награђени лепим поклонима за своје учешће, и позивају неке друге ђаке наше школе да се пријаве за учешће у следећем циклусу овог пројекта. Захвалност дугују идејном творцу овог пројекта, професорки Велини Стојковић, на изузетном раду да на један савремен начин нашим ђацима приближе свет и културу Сједињених Држава.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/ucenici-ss-zikica-damnjanovic-uspesno-realizovali-projekat-pod-pokroviteljstvom-americke-ambasade/