Početna » УЧЕНИК ШКОЛЕ У ОБРЕНОВЦУ НАКОН МИНУТЕ ЋУТАЊА ИЗВАДИО ПЛАСТИЧНИ ПИШТОЉ ИЗ ТОРБЕ

УЧЕНИК ШКОЛЕ У ОБРЕНОВЦУ НАКОН МИНУТЕ ЋУТАЊА ИЗВАДИО ПЛАСТИЧНИ ПИШТОЉ ИЗ ТОРБЕ

од Паланка данас
0 Коментар

Полиција у Обрановцу привела је јутрос једног ученика Основне школе „Јефимија“ у том месту због тога што је, након минута ћутања, извадио из ранца пластични пиштољ и показао га осталим ђацима.– На лицу места одмах је реаговао школски полицајац. У првом обављеном разговору са разредним старешином утврђено је да је наставник након минута ћутања оставио децу у учионици на неколико минута како би утврдио да ли су сва деца ушла у своје учионице, односно да ли се налазе у ходницима школе, како би почела настава. За то време овај ученик је извадио пластични пиштољ који је показао једном другу. Тај друг узео је пластични пиштољ, највероватније у намери да га баци у канту, али га је од њега узео трећи дечак, који је њиме кренуо да маше у учионици.

– Деца која су била у учионици су се уплашила, разредни старешина је обавештен као и служба Центра за социјални рад, а један од ових дечака је са родитељем предат припадницима МУП-а који су одмах реаговали по пријему позива – каже извор.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept